Novi fajt na estradi

Lidija Bačić prozvala Severinu jer im je zajednički koncert otkazan


Ines Madunić
10.08.2017.10:20
Lidija Bačić prozvala Severinu jer im je zajednički koncert otkazan
Instagram

sažeto

Pjevačice su trebale nastupati u Sloveniji 26. kolovoza


Ines Madunić
10.08.2017.10:20

Hrvatska estrada možda je malena, ali joj zato ne nedostaje uzbuđenja. Nova iskra zapalila se između Severine (45) i Lidije Bačić (32).

Pjevačice su trebale zajedno nastupati na Velenjskom jezeru u Sloveniji 26. kolovoza, no koncert je naprasno otkazan. Navodno je razlog to što je na jednom od plakata osvanula fotografija samo Lidije te je njezino ime bilo istaknutije, dok je Severina ostala bez svoje fotografije i s manjim slovima.

 

#LilleLive #publikaijasrca2 #LidijaLive

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on Aug 8, 2017 at 8:35am PDT

"Ups... Ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Ono kad tim starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima... Wtf... Šta je to s ljudima? Šta se može... Ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije", napisala je Lidija.

Uz taj je status stavila i hashtag "volim što me ne voli", aludirajući tako na Severinin zaštitni hashtag "volim što se volimo". Također je stavila tagove "živi i pusti druge da žive", "sve dođe na svoje", "sat otkucava" i "čist obraz je najvažniji". Čekamo Severinin odgovor.

Severina

svađa

Lidija Bačić

estrada

Podijeli članak