Opet joj nije dobro?

Lindsay brani silovatelja Weinsteina: 'Meni nikad nije ništa loše napravio'


Ines Madunić
11.10.2017.16:35
Lindsay brani silovatelja Weinsteina: 'Meni nikad nije ništa loše napravio'
Profimedia

sažeto

Glumica je na Instagramu snimila video u kojem staje na stranu producenta kojeg je više od 25 žena optužilo za seksualni napad 


Ines Madunić
11.10.2017.16:35

Iako se činilo kao da je na boljem mjestu, Lindsay Lohan (31) ponovno je napravila skandal. No, ovog puta, izgleda, nije bila pod utjecajem opijata. Na svom je Instagramu podijelila video u kojem brani producenta Harveyja Weinsteina (65), kojeg je dosad više od 25 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a tri za silovanje.

Među žrtvama seksualnog predatora su Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino, Ashley Judd, Rose McGowan, Jennifer Lawrence... Weinstein je zbog toga dobio otkaz u producentkoj kući koju je sam osnovao te ga je ostavila supruga, osude su stigle iz gotovo cijelog Hollywooda te se radi o jednom od najvećih skandala u posljednjih nekoliko desetljeća. No, Lindsay ima drugačiju perspektivu.

"Osjećam se jako loše zbog Harveyja Weinsteina. Mislim da  nije u redu ovo što se događa. Mislim da Georgina treba zauzeti stav i podržati svog muža", rekla je u prvom videu, referirajući se na Weinsteinovu ženu Georginu Champman, koja je ranije danas objavila da ga ostavlja. Lindsay nastavlja:

"Radili smo na  nekoliko filmova zajedno i nikad mi nije napravio ništa nažao niti me ozlijedio. Zato mislim da svi trebaju prestati. Ovoje pogrešno. Ustanite."

Lindsay je u međuvremenu obrisala video, ali srećom postoji internet. Pogledajte snimku: 

seksualno zlostavljanje

silovanje

skandal

Harvey Weinstein

Lindsay Lohan

Podijeli članak