Ana Gruica zaljubljena preko ušiju

Ljubav sa splitskim psihijatrom sve je jača: Boran je obožava, a čak je i sa svekrvom veže neraskidivo prijateljstvo


Barbara Marinović
12.07.2018.19:00
Ljubav sa splitskim psihijatrom sve je jača: Boran je obožava, a čak je i sa svekrvom veže neraskidivo prijateljstvo
Screenshot/Instagram

sažeto

Ana Gruica i Boran Uglešić uskoro će proslaviti i godišnjicu veze, a već je među njima jako ozbiljno


Barbara Marinović
12.07.2018.19:00

Otkako je prošle godine obznanila svijetu da je ponovno zaljubljena, Ana Gruica s Boranom Uglešićem živi svoje najljepše dane. Splitski psihijatar i glumica priznali su javnosti da su zajedno u ranu jesen prošle godine, i otad uživaju u zajedničkim putovanjima, blagdanima, ali i onim običnim danima. Mnogi su se nemalo iznenadili kada je iznenada objavljeno da je Gruica prekinula dugogodišnju vezu s Hrvoje Šalkovićem, s kojim je dobila i sina.

O razlozima nije htjela javno razglabati, a oboje su se držali provjerenog izgovora - nepremostive razlike u karakteru. Dio razloga sigurno je bio i u zaštiti tada dvogodišnjeg sina, koji je s mamom nakon prekida preselio u Split. Ana se vratila kući, zaposlila se u Gradskom kazalištu mladih, a ubrzo je potom uhvaćena kako s Uglešićem ispija kavu i razmjenjuje poljupce na parkiralištu poznatog splitskog hotela. Sreću nije skrivala, kratko je priznala da je zaljubljena.

A jedan pogled na društvene mreže otkriva i koliko je velika ta ljubav. Da je sigurna u vezu s Boranom govori i činjenica da je vrlo brzo svog sinčića s njim upoznala pa su uskoro zajedno krenuli i na putovanja. Ovih dana Gruica se s Uglešićem provodila u Beogradu gdje su uživali u društvu prijatelja, a izljevi ljubavi na Instagramu su i inače česti. Zajedno su proveli zimske blagdane, Uglešić je sudjelovao u pripremi i proslavi Aninog rođendana, a ona je sretno ustvrdila kako joj je to najljepši rođendan dosad.

Na Dan državnosti pozirali su zagrljeni, a Ana je poručila: 'Ne znam kako doprinijeti Danu državnosti osim jednom romantičnom fotografijom dvoje ljudi koji, eto, ne namjeravaju napustiti Lijepu našu', napisala je Gruica. Uskoro je pozirala i s Boranovom majkom pa otkrila da je sa svekrvom veže neraskidivo prijateljstvo. Zajedno su slavili i rođendan njezine majke, a ugledni psihijatar sretno je pozirao uz dvije dame. Čini se da je Ana zaista živi svoju bajku.

Ana Gruica

Boran Uglešić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter