Mit ili...?

Ljubav traje tri godine? Ovi celebrity krahovi pravi su dokaz za to! Jeleni Veljači čak dva braka pukla nakon tog perioda, i nije jedina


Barbara Marinović
26.08.2018.17:00
Ljubav traje tri godine? Ovi celebrity krahovi pravi su dokaz za to! Jeleni Veljači čak dva braka pukla nakon tog perioda, i nije jedina
CROPIX

sažeto

Neki tvrde da ljubav traje tri godine, drugi da se na ljubav ne može staviti vremensko ograničenje, odnosno rok trajanja


Barbara Marinović
26.08.2018.17:00

U knjizi 'Ljubav traje tri godine' Frederic Beigbeder banalizira emocije i daje im garanciju na tri godine, jednako kao što ćete imati dvije godine garancije na mobitel ili računalo. Teško to pada romanticima, koji vjeruju u onu jednu, pravu - za cijeli život. I koliko god cinični bili jedni, toliko će drugi uvijek vjerovati.

No, takva postavka o ljubavi, odnosno zaljubljenosti, koja traje tri godine - ima donekle potvrdu i u realnosti. Nakon zaljubljenosti i lude opijenosti stiže realnost, i dok će je jedni partneri bez problema prihvatiti i s njom se nositi, drugi će svoje romantične puteve nastaviti negdje drugdje. Primjera ljubavi koje su propale nakon otprilike tri godine ima i na našoj javnoj sceni.

Najfriškiji primjer je onaj Jelene Veljače i Dražena Čučeka. Par je proveo u zajedno oko tri godine, u tom periodu su se vjenčali i dobili kćerkicu Lenu. Objavili su ovih dana da se, nažalost, rastaju. Pozitivno je to što će zbog malene ostati u dobrim odnosima, a nije im problem ni surađivati kada je posao u pitanju. Osim korektnog i diskretnog razvoda, što se da zaključiti iz razvoda naizgled jako kompatibilnog para? Pa vjerojatno da se ta trogodišnja zaluđenost i zaljubljenost ispuhala. Ostali su zajedničiki interesi, prijateljstvo i slatko dijete - i to će ih uvijek povezivati.

Treba se sjetiti i da je prvi brak romantične Jelene trajao tri godine. S Jankom Popovićem Volarićem Veljača se obožavala, bili su nerazdvojni, iz istih krugova... Djelovalo je sve sjajno, svadba je bila romantična, divno stilizirana... No, sve je puklo nakon tri godine bračne sreće, a navodno zbog nepremostivih razlika. Doduše, s Volarićem je bila i dvije godine u vezi. Zanimljivo je da je Veljača i s Romanom Majetićem provela tri godine u ljubavi, nakon čega su prekinuli vezu. Pravilnost u romantičnom obrascu je tu, a je li riječ o slučajnosti? Jelena sigurno zna.

No, nećemo samo o umjetnici jer nije ona jedina kojoj se veze raspadaju nakon tri godine. Velika je ljubav bila i u slučaju Ane Gruice i Hrvoja Šalkovića. Proveli su u vezi oko tri godine, dobili sina Marata, a vrlo brzo je sve bilo gotovo. Do danas se Gruica već udala, za psihijatra Borana Uglešića, s kojim je nerazdvojna otkako je njihova veza otkrivena rane prošle jeseni.

A skoro tri godine potrajali su i temperamentni Hauser s Jelenom Rozgom. Ljubavna veza para potrajala je toliko koliko je trajala i međusobna sluđenost. Iako su mnogima djelovali nespojivo, dugo su se Jelena i Stjepan držali. O razlozima prekida nisu htjeli govoriti. A tri godine trajala je i ljubavna veza poduzetnice Sanje Duggan i Igora Maksimilijanovića. Nakon tri godine ljubavi par se dogovorio da će ostati u prijateljskim odnosima.

 

Wild nature..

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jul 6, 2018 at 6:44am PDT

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter