Zaljubili se u ranoj mladosti!

Ljubavi života! Glazbenik je svoju ženu oteo prije svadbe, a 'ministar obrane' sa svojom stijenom uživa u Monte Carlu


Barbara Marinović
05.12.2018.19:30
Ljubavi života! Glazbenik je svoju ženu oteo prije svadbe, a 'ministar obrane' sa svojom stijenom uživa u Monte Carlu
Foto: CROPIX/Instagram

sažeto

Dino i Danijela upoznali su se vrlo mladi, a ništa ranije nije ni Gibonni upoznao svoju suprugu Sanju


Barbara Marinović
05.12.2018.19:30

Gibonniju je supruga Sanja prava legenda, posvetio joj je najljepše ljubavne stihove i vjeran joj je cijeli život. Zajedno su stvorili veliku obitelj, a Sanja je nesebično oduvijek stajala iz njegovih leđa kao najveća podrška u karijeri. Sa svojom je suprugom dugi niz godina, upoznao ju je kada su imali svega deset godina, dakle u ranom djetinjstvu. Žive izvan očiju javnosti, vjenčali su na diskretnoj ceremoniji.

Klinci su bili kada su se upoznali pokojni Dino Dvornik i Danijela Kuljiš. Upoznali su se jako mladi i vrlo brzo se i vjenčali. U ljeto 1989. Danijela se za Dvornika udala u ljubičastoj vjenčanici, bez glamura, u krugu najbližih. Ostali su zajedno do kraja Dinovog života, a tijekom braka dobili kći Ellu, danas poznatu influencericu.

Merlin zbog protivljenja obitelji morao oteti Amelu

Iznimno romantična priča veže se uz ljubavnu priču glazbenika Dina Merlina i njegovu suprugu Amelu. Naime, Dino je od svoje 17. godine vjeran Ameli. Pet godina prije nego su se vjenčali bili su u vezi, a on se i danas sjeća trenutka kad ju je prvi put ugledao. Njezini roditelji nisu bili sretni činjenicom da im se kći zaljubila u Merlina. Naime, bio je siromašan mladić, a Amela je bila imućna, studirala je arhitekturu. Htjeli su za kći bolje. Merlin je kasnije ispričao da su se krili, borili, ali ih ništa nije moglo rastaviti pa su se tako i tajno vjenčali. 'Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo', rekao je tako Merlin. Šest mjeseci njezini roditelji s njom nisu pričali, no kasnije su se pomirili i prihvatili glazbenika. Danas ga, kaže, vole i više nego što zaslužuje.

Mario Todorić/Cropix

Vrsaljkovo ljeto života

Velika ljubav Šime Vrsaljka i njegove Matee počela je dok su bili srednjoškolci. Pri kraju srednje škole počeli su i vezu, a prošle godine okrunili su je brakom. Usto, dobili su sina Brunu, i to u lipnju, prije negoli je reprezentacija osvojila svjetsko srebro. Vrsaljko može slobdno reći da je proteklo ljeto bilo ljeto života.

 
 
 
View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on Jul 25, 2018 at 10:36am PDT

Antonija je najbolji golman - sve brani!

I kolega Danijel Subašić vjeran je istoj ženi već 16 godina. Antonija Bozza od rane mladosti u vezi je s 'ministrom obrane', kako su Subašića zvali nakon SP-a u Rusiji. Podrška mu je u svemu što radi, a posljednjih šest godina žive zajedno u Monte Carlu. Našalio se golman na račun svoje supruge, rekavši da je zapravo ona najbolji golman - jer mu sve brani. Osim toga, zove je svojom kraljicom i stijenom.

 
 
 
View this post on Instagram

My wife ❤️my rock 💪my queen 👑 #ljubavsezoveimenomtvojim #a&s❤️🙏🏻

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on Jul 2, 2018 at 7:43am PDT

Šime Vrsaljko

Danijel Subašić

Gibonni

Dino Dvornik

Dino Merlin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter