Posebni dan za par

Ljubavna priča koja je počela ranih 80-ih traje do danas! Skromna inženjerka Rajku je bila podrška čak i kada je sama postala žrtva njegovih problema


Barbara Marinović
07.01.2019.19:30
Ljubavna priča koja je počela ranih 80-ih traje do danas! Skromna inženjerka Rajku je bila podrška čak i kada je sama postala žrtva njegovih problema
Foto: CROPIX

sažeto

Snježana i Rajko Dujmić svili su obiteljsko gnijezdo u Gorskom kotaru, gdje odavno posjeduju kuću


Barbara Marinović
07.01.2019.19:30

Slavi se danas u obitelji Rajka i Snježane Dujmić. Supruga proslavljenog glazbenika danas slavi rođendan. Samozatajna inženjerka kemije uz Rajka je već nešto više od 30 godina, od toga 28 u sretnom braku. Godišnjicu braka su proslavili u prosincu, dokazavši još jednom da je njima 'u dobru i zlu' zaista nešto i značilo. Jer, tijekom zajedničkih godina prošli su lijepih, ali i teških trenutaka.

Foto: CROPIX

'Kad budemo ja i ti 63'

Ljubavna priča Snježane i Rajka počela je osamdesetih u Primoštenu. Dujmić je tamo na terasi jednog hotela svirao s Novim fosilima, a Snježana htjela dobiti autogram Đurđice Barlović za svoju majku. Ubrzo su se dogovorili za piće i počeli se viđati. Nakratko su i prekinuli, povezavši se ponovno krajem osamdesetih. Zajednički život vodio ih je do vjenčanja, koje se održalo krajem 1990. godine. Dio kadrova s vjenčanja stavljen je kasnije u spot 'Kad budemo ja i ti 63'.

Foto: CROPIX

Nasrtaj na suprugu

Sve je Snježana posvetila Rajku, a on joj vraćao odanošću. No, ne znači to da je brak prošao u idili i miru. Bilo je i svađa, teških i turbulentnih trenutaka. Naime, sve je šokirala 2015. vijest da je Dujmić navodno istukao dugogodišnju suprugu. Tada ga je Snježana prijavila za nanošenje lakših tjelesnih ozljeda, a sve kako bi ga natjerala da ode na odvikavanje. Dozlogrdili su joj njegovi problemi s ovisnostima. Taj posljednji posrtaj Rajko je shvatio ozbiljno, i otišao na liječenje.

Snježana je i tada ostala uz njega, a kada je uspio dovesti život pod kontrolu, par je otišao u svoju oazu u Gorski kotar. Malo pomalo preselili su potpuno na selo, gdje uživaju u prirodi i nešto smirenijem životnom tempu. Mirna je to luka za ovaj bračni par, baš kao što je Snježana to svih ovih godina svom suprugu. Upravo stoga, Snježanin rođendan možda je Rajku i važniji nego njoj.

Foto: CROPIX

Rajko Dujmić

Snježana Dujmić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter