Gotova romansa?

Ljubavni trokut godine razriješen? Proslavljeni hokejaš prekinuo s fatalnom splitskom fotografkinjom i vratio se Ivoni?


100posto
22.03.2019.17:00
Ljubavni trokut godine razriješen? Proslavljeni hokejaš prekinuo s fatalnom splitskom fotografkinjom i vratio se Ivoni?
Foto: CROPIX

sažeto

Čini se da je romansa između Sonje Dvornik i Gorana Bezine gotova


100posto
22.03.2019.17:00

Ljubavni trokut otkriven krajem prošle godine dobio je svoj epilog? Prema šuškanjima, ali i ponekim dokazima - čini se da jest. Naime, u listopadu 2018. objavljena je vijest kako hokejaš Goran Bezina doživljava pravu ljubavnu dramu nalazeći se u centru trokuta kakvog se ne bi posramila nijedna meksička sapunica.

Tada je objavljeno i da je ostavio trudnu djevojku Ivonu Zlatić kako bi otpočeo ljubavnu vezu sa slavnom fotografkinjom iz Splita, Sonjom Dvornik. Na cijelu priču Sonja nije imala komentara pa nikad nije ostalo do kraja poznato što se među to troje ljudi dogodilo. Tada je Ivona krajem proljeća prestala objavljivati fotografije s Goranom na svom Instagramu, istovremeno bilježeći napredak svoje trudnoće.

Sonja više ne objavljuje iz Geneve, dok ga Ivona bodri na utakmici i čestita rođendan

U isto vrijeme, jasno je da se Sonja zaljubila preko ušiju pa je čak i svojoj ujni na Facebooku obećala da će je uskoro upoznati s Goranom. Posjećivala je i Genevu, gdje Goran igra hokej. Ljubav je izgledala idilično. No, onda je sve stalo. Od blagdana - objava iz Geneve više nema.

Foto: CROPIX

S druge strane, Ivona boravi zadnjih mjeseci u Švicarskoj, točnije Genevi. Budući da je inače iz Austrije gdje je diplomirala arhitekturu, jasno je koja je Ivonina relacija sa Švicarskom. Ubrzo je na svijet stigao njihov dječak, a Ivona se posvetila majčinstvu. I sve bi to izgledalo normalno, bez pretjeranih vijesti da jučer blogerica i arhitektica nije na svom Insta Storyju čestitala Goranu Bezini rođendan, odnosno napravila to u ime njihovo sina - poručivši mu da ga voli. Nakon toga, Ivona se pohvalila i praćenjem hokejaške utakmice. I to, zamislite slučajnosti, između SC Berna i Geneve-Servette HC-a. U potonjem igra Bezina. Očito je, dakle, da je Ivona podržavala Gorana na tekmi. Čak i najnaivniji promatrač postavio bi pitanje - jesu li se Ivona i Goran pomirili, odnosno Sonja i hokejaš prekinuli? Ili Ivona jednostavno želi biti u korektnim odnosima sa svojim bivšim, budući da imaju i dijete zajedno?

Screenshot: Instagram

Sonja Dvornik

Goran Bezina

ivona zlatić

newsletter

Prijavite se na Newsletter