Popularni splitski glazbenik ima novi spot

Luka Nižetić u pjesmi 'Ludilo brale' udružio snage s Miroslavom Škorom i Reneom Bitorajcem


100posto
08.07.2019.10:50
Luka Nižetić u pjesmi 'Ludilo brale' udružio snage s Miroslavom Škorom i Reneom Bitorajcem
Foto: Matej Pašalić

sažeto

Popularni splitski glazbenik Luka Nižetić u pjesmi 'Ludilo brale'  uspio je  spojiti naizgled nespojivo


100posto
08.07.2019.10:50

Prepoznat kao glazbenik vedra, pozitivna i otvorena duha s novim singlom 'Ludilo brale', zaraznom i dopadljivom ljetnom pjesmom ljetne atmosfere koja jednostavno zove na ples, ponovo nas oduševljava i razveseljava.

'Ideja je bila da se napiše ljetna himna koja će se pjevati od Dalmacije preko Zagreba do Slavonije, zapravo u cijeloj Hrvatskoj a i šire',  ističe Luka, nakon što je ponovo, nakon pjesama 'Radim što želim' i 'Brutalero', udružio snage s Branimirom Mihaljevićem i Marijem Mihaljevićem koji je, kako i sam priznaje, tekstualno želio napisati 'Imagine' na hrvatski način.

Foto: Promo

U aktualnom tekstu s prekrasnom porukom pronašli su se i gosti 'lega' Miroslav Škoro i 'buraz' Rene Bitorajac te svojim prepoznatljivim izričajem i dozom humora upotpunili, dodatno osvježili, razvedrili i pojačali cjelokupni dojam pjesme.

Spot je sniman u Zagrebu te na nekoliko prepoznatljivih splitskih lokacija od Geta, Rive, Placa i krova nebodera na Mertojaku, kvarta u kojem je Luka odrastao, dok se u zadnjim kadrovima pojavljuje impresivna jahta Lotus.

Foto: Promo

'Volim  brodove, volim ploviti i želja mi je bila da u spotu imamo neko morsko plovilo. Zahvaljujući agenciji 'Summerbreeeze' na jedan dan mi se ispunila ta želja gdje je cijela snimateljska ekipa imala  zadovoljstvo uživati u prekrasnoj jahti na kojoj su nas kapetan Roko Lelas i njegova posada ugostila kao u hotelu s pet zvijezdica. Mislim da ću ovu avanturu s 'Lotusom' ponoviti ovog ljeta čim uhvatim malo vremena', izjavio je Luka.

Foto: Promo

Redateljica Sandra Mihaljević snimila je na kraju lijepu razglednicu Splita prepustivši Luki potpunu slobodu koji je na licu mjesta improvizirao što se pokazalo najboljim rješenjem.

Miroslav Škoro

Rene Bitorajac

luka nižetić

newsletter

Prijavite se na Newsletter