Razbija predrasude

Ma tko bi rekao? Nives Celzijus rasturila kao Prodigy ▶️


Dolores Drvodelić
13.03.2017.10:30
Ma tko bi rekao? Nives Celzijus rasturila kao Prodigy ▶️
NOVA TV

sažeto

Nives Celzijus kao Keith Flint zapalila je publiku i žiri u showu Tvoje lice zvuči poznato


Dolores Drvodelić
13.03.2017.10:30

Nives Celzijus (35) u showu Tvoje lice zvuči poznato nastupila je kao The Prodigy, odnosno kao član benda Keith Flint. Odlična maska, frizura i odjeća pridonijeli su atmosferi samog nastupa, no Nivesina energija na pozornici imala je odlučujući efekt. Pogled, držanje, skakanje i pokreti koje je Nives izvodila doista su bili slika i prilika Keitha Flinta. Nives je izvela jedan od najvećih hitova Prodigyja, "Firestarter".

"Žena je kraljica i drago mi je sta je razbila velikoj većini vas predrasude o njoj samoj", napisala je jedna komentatorica na Facebooku.

Pogledajte video

 

Naš FRAJERstarter @nivescelsius! ?#TLZPhr #prodigy #firestarter

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzphr) on Mar 12, 2017 at 2:05pm PDT

Iako je pobjedu druge epizode showa odnijela Ivana Mišerić, koja je nastupala kao Adam Levine iz benda Maroon 5, nitko ne može poreći da je Nivesin nastup jedan od najzabavnijih i najrealističnijih u čitavom showu.

Pobjednik prošle epizode, Mario Roth nastupio je kao Don Omar, a Mia Anočić Valentić transformirala se u Dražena Zečića, koji ju je i sam pohvalio za odličnu izvedbu.

Dalibor Petko pokušavao je zavesti publiku pjesmom "Tako ti je mala moja", transformiravši se u Željka Bebeka, pa mu je Sandra Bagarić poslala pusu.

Najveći napredak u odnosu na prethodnu epizodu pokazala je Ana Gruica, koja je u ovoj epizodi glumila legendarnog Raya Charlesa. Za ovaj je nastup dobila puno bolje ocjene.

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Nives Celzijus

Ana Gruica

Ivana Mišerić

Mario Roth

Podijeli članak