Širenje ljubavi

Magična privlačnost skupog pogleda i energija ljubavi slavnog Hare Krišne - Povezali se Braco i Karan!


Barbara Marinović
18.10.2018.13:10
Magična privlačnost skupog pogleda i energija ljubavi slavnog Hare Krišne - Povezali se Braco i Karan!
Foto: CROPIX

sažeto

Braco i Karan će uz Slovenca Semira Osmanagića nastupati u Mariboru na događaju koji se naziva 'Ljubav je naša ostavština'


Barbara Marinović
18.10.2018.13:10

Kakav dream team! Ujedinili su se Braco, Goran Karan i Semir Osmanagić. Potonji se pohvalio na svom Facebooku eventom koji će se održati 29. prosinca u Mariboru. Slovenci će tako uživati u jedinstvenom događaju koji se odvija pod nazivom 'Ljubav je naša ostavština'. Odašiljat će pozitivnu energiju - i to sljedećim redom: Braco - energijom pogleda, Karan - energijom ljubavi, i Osmanagić, koji će se naslanjati na Bosansku piramidu Sunca, neprofitnu organizaciju koje je na čelu.

Je li se to Karan, još jedan pripadnik estrade, bacio na varijantu samopomoći? Što će raditi Goran? Pričati, propovijedati? Njegova energija je energija ljubavi, kako je navedeno u pozivu za sve zainteresirane. Glavno oružje mu je anđeoski glas, a omiljeni hobi mu je picigin. Najpoznatiji je simpatizer Hare Krišna u Hrvatskoj, a ljubav njegova ultimativna poruka.

CROPIX

Braco sa Srebrnjaka, poznatiji u svijetu i kao Braco the Gazer, ne propovjeda ništa. Ima taj tužnjikavi pogled kojim umiruje. Ljudi koji ga štuju vjeruju da njegov tihi i mirni pogled umiruje duše i tijela. Nekima je Bracino oko i život promijenilo. On ne priča, on gleda, i profitirao je svakako financijski od tog svog posla. O njemu je svojedobno film snimio Jakov Sedlar, a ugledni psihijatar Vladimir Gruden napisao dvije knjige. Braco je fascinancija, a ljubav njegova ostavština. Tijekom ljeta za 100posto je govorila njegova bliska suradnica, a dobili smo i uvid u dio njegove seanse.

Goran Karan

braco

Semir Osmanagić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter