Slomila je brojna srca

Maja Šuput donijela je odluku koju nitko nije očekivao! Obožavatelji šokirani, no pjevačica je bila jasna!


Barbara Marinović
10.01.2019.11:00
Maja Šuput donijela je odluku koju nitko nije očekivao! Obožavatelji šokirani, no pjevačica je bila jasna!
Foto: CROPIX

sažeto

Njezino ime predvodilo je spekulativnu listu o odlasku na Doru... No, izgleda da od svega neće biti ništa


Barbara Marinović
10.01.2019.11:00

'Takvog izvođača još nismo slali, Maja ne bi prošla nezapaženo. Maja bi bila super izbor, a kako bi Europa reagirala na nju, to ni najveći stručnjaci ne mogu procijeniti. Činjenica je da se reakcije nikad ne mogu do kraja predvidjeti, trendovi se na Eurosongu mijenjaju svake godine', rekao nam je u razgovoru o Dori i Eurosongu Dalibor Petko kada smo ga pitali što misli o Maji Šuput kao ovogodišnjoj predstavnici na Eurosongu. Tada nismo znali ono što znamo sada!

Unatoč spekulacijama, Maja Šuput ne ide na Doru! Kako je njezina menadžerica rekla za 100posto, pjevačica ne ide jednostavno ima previše posla! 'S obzirom na količinu projekata i unaprijed dogovorenih nastupa u 2019. godini, nismo u mogućnosti posvetiti se jednom tako velikom angažmanu i natjecanju kao što je Dora. Bilo bi nam drago da se jednog dana nastup na Dori i ostvari, ali ove godine zbog prebukiranosti i vlastitih projekata to nije bilo moguće. Pobjedniku Dore želimo puno uspjeha na Eurosongu', rekla nam je u Majino ime menadžerica Katarina Kolar.

 
 
 
View this post on Instagram

Our first sunset in Boracay 🌅👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on Jan 9, 2019 at 4:12am PST

Rastužit će ta informacija mnoge, a tako i glazbenog menadžera i stručnjaka za odnose s javnošću Vedrana Strukara. U razgovoru za 100posto nedavno je poručio kako bismo upravo nju trebali poslati u Europu. 'Ma, ljudi, pošaljite Maju Šuput na Eurosong i budite sigurno da se više nećemo sramotiti', rekao je tada Strukar.

Zavila je tako Šuput u crno one koji se glazbenim poslom bave iznutra, ali vjerujemo, i brojne svoje obožavatelje. Voljeli bi je mnogi vidjeti na Dori, a potom i Eurosongu jer je već odavno poznato koliki je pjevačica 'showmen'. Podići atmosferu dokazano zna, prošla je brojnih pozornica i vrlo je vjerojatno da bi se sa svim obavezama koje angažman na Eurosongu donosi jako dobro nosila.

No, iznenađuje li njezina odluka? Pa, i ne baš. Maja intenzivno radi na vlastitoj karijeri, angažmana joj ne nedostaje, a prema vlastitom priznanju, jako joj je teško spojiti par slobodnih dana. Nedavno je najavila i širenje vlastitog biznisa u suradnji sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim, pa ne čudi što vremena trenutno nema. Danima se spekuliralo o njezinom imenu kao onom koje bi moglo slati singl na natječaj, no ništa od toga. Dok su se pretpostavke nizale, Maja je u Nenadovom društvu odmarala na egzotičnim destinacijama. Slomila nam krevet nije, ali srce svakako je!

Maja Šuput

Nenad Tatarinov

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter