Što je sigurno, sigurno je

Diva Mariah sama će sebi kupiti zaručnički prsten jer joj mlađahni dečko ne može priuštiti ono što ona zaslužuje


Mirjana Filipović
09.01.2018.08:45
Diva Mariah sama će sebi kupiti zaručnički prsten jer joj mlađahni dečko ne može priuštiti ono što ona zaslužuje
Profimedia

sažeto

Mariah je vezu s Bryanom započela ubrzo nakon što je prekinula s milijarderom Packerom kojemu ne želi vratiti vrijedan zaručnički prsten


Mirjana Filipović
09.01.2018.08:45

Otkako se razišla od milijardera Jamesa Packera (50), Mariah Carey (47) pomalo se opustila kad je karijera u pitanju, ali i po pitanju ljubavnog života. Naime, trenutačno je u vezi s mlađahnim pjevačem Bryanom Tanakom (34), a u planu su i zaruke.

Naime, pjevačica je spremna za novi korak u njihovoj vezi, ali pod jednim uvjetom - da si sama kupi zaručnički prsten.

Profimedia

- Mariah nimalo ne skriva da ima namjeru udati se za Briana, a to mu je otvoreno i dala do znanja na Staru godinu. No ne želi da joj on kupi zaručnički prsten jer zna da joj on neće moći priuštiti ono što ona zaslužuje, a ona želi prsten s gravurom i ukrasom i to će si i nabaviti - kaže izvor.

Reuters

Dodaje da Mariah zbilja voli Bryana te da kad je s njim odbacuje ponašanje dive. Njezina ekipa tada je sretna jer je ona sretna pošto je poznato da joj se teško približiti kad je loše volje. Prije svega navedenog, pjevačica je bila u braku s Nickom Cannonom (37) s kojim je dobila blizance Moroccana i Monroe (6), a od 1993. do 1998. bila je udana i za Tommyja Mottolu.

Mariah je vezu s Bryanom započela ubrzo nakon što je prekinula s Packerom kojemu ne želi vratiti vrijedan zaručnički prsten.

Mariah Carey

Bryan Tanaka

Podijeli članak