Duga ljubav

Bivša manekenka i menadžerica ukrotila je našeg glazbenika! Serijski zavodnik danas piše žešće dirljive stihove samozatajnoj ljepotici


Barbara Marinović
16.01.2019.17:00
Bivša manekenka i menadžerica ukrotila je našeg glazbenika! Serijski zavodnik danas piše žešće dirljive stihove samozatajnoj ljepotici
Foto: Facebook

sažeto

Tolji su nekad veze trajale po šest mjeseci, no otkad je upoznao Anu, vjeran joj je više no itko


Barbara Marinović
16.01.2019.17:00

'Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći, odnosno svoje životne partnere. Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život', rekao je Marko Tolja o svom novom singlu. Pjesmu 'Sve što nisam ja' posvetio je svojoj trudnoj supruzi Ani.

U srpnju prošle godine Tolja se u Istri vjenčao sa svojom Anom. Uskoro će postati i roditelji pa ne čudi što glazbenik smatra da mu je prošla godina bila jedna od najsretnijih u životu. Pjesmom joj je poručio i da ga ona vraća kada ga ludilo života odnese u pogrešnom smjeru te mu je najveća podrška.

Uz njezino ime ne vežu se skandali

Ljubavna priča ovog para traje već otprilike osam godina i definitivno je najdulja Toljina ljubavna veza. Prije nego što je upoznao zagrebačku manekenku, glazbeniku su veze trajale po šest mjeseci. No, ona ga je uspjela osvojiti i zadržati. Ipak, vezu nije eksponirao pa mnogi nisu svih ovih godina ni znali kako izgleda zgodna Ana. Uz njezino ime nisu se nikada vezali skandali, poznato je tek da se uspješno bavila manekenstvo te je diplomirana menadžerica turizma.

Upoznali su se putem društvenih mreža, a sedmu godinu ljubavi okrunili su ljubavlju. Njima kobna godina nije bila krizna, već naprotiv, jako sretna. Inače, Marko je Anu zaprosio poslije pet godina veze. U veljači bi trebali postati i roditelji.

Marko Tolja

Ana Ivančević

Ana Tolja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter