Video: Verzija na violončelu

Megahit 'Perfect' Eda Sheerana savršen i u izvedbi dvojca 2CELLOS


100posto
23.02.2018.13:55
Megahit 'Perfect' Eda Sheerana savršen i u izvedbi dvojca 2CELLOS

sažeto

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi


100posto
23.02.2018.13:55

2CELLOS su danas objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma 'Score', već za skroz novu koja će tek biti objavljena na novom albumu.

Ovoga puta su odabrali 'Perfect' Eda Sheerana:

- Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli 'Perfect' i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa - savršeno. Nadamo se da se Ed slaže - poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi!

Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Inače spot 2CELLOS „Game of Thrones“, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.

2Cellos

newsletter

Prijavite se na Newsletter