Marina nikad neće biti Esmeralda

Meksička Televisa snimila je modernu verziju omiljene sapunice o slijepoj ljepotici


Ines Madunić
09.11.2017.13:45
Meksička Televisa snimila je modernu verziju omiljene sapunice o slijepoj ljepotici
Promo

sažeto

U redu je da nove generacije upoznaju tragičnu priču o slijepoj djevojci koja je zamijenjena pri rođenju i odrasla u šumi


Ines Madunić
09.11.2017.13:45

Meksička producentska kuća Televisa, najpoznatija po telenovelama koje su rado bile gledane i u Hrvatskoj, snimila je novu verziju obožavane "Esmeralde". Nova serija ima isti zaplet kao i hit zbog kojeg su kod nas fanovi tijekom 1998. bježali s posla, ali imena su promijenjena. Tako slijepa ljepotica odrasla u šumi više nije Esmeralda nego Marina, a njezina ljubav više nije Jose Armando nego Luis Alberto.

Glavni glumci su Claudia Martin (28) i Osvaldo de Leon (33), dok su ih u originalu glumili Leticia Calderon (49) i Fernando Colunga (51).

 

Marina y sus flores ???✨ #sintumirada #STM #yacasi #estreno #Marina

A post shared by Claudia Martín (@claudia3martin) on Nov 7, 2017 at 12:56pm PST

Mladoj Claudiji Martin ovo je prva glavna uloga u sapunici, dok je Osvaldo de Leon američki glumac koji je ostvario više uloga u meksičkim telenovelama.

"Sin tu mirada" (ili "Bez tvog pogleda") u Meksiku se počinje prikazivati 13. studenog.

 

Queda prohibido levantarse sin ilusiones. ¡A disfrutar del domingo!

A post shared by Osvaldo De León (@osvaldodeleonof) on Oct 15, 2017 at 10:57am PDT

Podsjetimo, radnja počinje u olujnoj noći u kojoj se rode dvije bebe, a obje ih porodi ista babica - u Esmeraldi to je Dominga, a u "Sin tu mirada" Damiana. Siromašna dječakova majka umire, dok je djevojčica, čini se, rođena mrtva. Kako otac tek rođene djevojčice sanja o muškom nasljedniku, babica zamijeni bebe te dječak odrasta u bogatstvu. Djevojčica je, ispostavi se ubrzo, živa i slijepa, te ju u svom skromnom domu odgoji babica. Esmeralda i Jose Armando, odnosno Marina i Luis Alberto, upoznaju se u odrasloj dobi i zaljubljuju se, a onda tek kreću dramatični događaji.

Svakako je pohvalno da će i nove generacije vidjeti priču o nemogućoj ljubavi sa sretnim završetkom, ali svi koji smo gledali "Esmeraldu" znamo da ju Marina nikad neće moći zamijeniti.

sapunica

telenovela

esmeralda

Leticia Calderon

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter