Nikako na zelenu granu

Mel B se pomirila s Geri, ali svađa s njom nije joj jedini problem: Mora platiti 1,8 milijuna funti bivšoj dadilji


Ines Madunić
12.04.2019.08:00
Mel B se pomirila s Geri, ali svađa s njom nije joj jedini problem: Mora platiti 1,8 milijuna funti bivšoj dadilji
Profimedia

sažeto

Bivša spajsica našla se u problemima nakon što je izvrijeđala bivšu dadilju


Ines Madunić
12.04.2019.08:00

Tjednima je trajala drama između spajsica Mel B i Geri o navodnoj lezbijskoj vezi njih dvije za vrijeme vrhunca slave girl benda.

Mel B u talk showu je rekla kako su se ona i Geri seksale, Ginger je to opovrgnula, u pitanje je došla svjetska turneja koja je bila planirana u povodu 20. godišnjice karijere...

Danas Emma Bunton uvjerava kako su cure riješile sve nesporazume, da će britanska turneja ići po planu.

"Stalno pričamo o svemu što se događa. Dugo smo u ovom poslu i kao obitelj smo. Pričamo o svemu, sve raspravimo dok ne dođemo do rješenja. Nema nikakvih neugodnih situacija trenutno među nama", rekla je Emma.

No, čak i uz to pomirenje Mel B nema baš dobar period. Izvan suda nagodila se s bivšom dadiljom Lorraine Gilles koju je prije dvije godine nazvala prostitutkom i optužila ju za raspad braka s producentom Stephenom Belafonteom. Rekla je i da je ostala trudna s njezinim mužem.

Lorraine je zauzvrat tužila nju i na 128 stranica opisala odnos koji je imala s njih dvoje dok je formalno bila zaposlena kao dadilja njihove djece.

"Tijekom mog zaposlenja imale smo seksualnu vezu. Spavale smo zajedno često, ponekad više puta tjedno, a ponekad bi prošlo nekoliko mjeseci bez seksualnih odnosa. Nekad bi ona pozvala Stephena da nam se pridruži, a nekad bi tražila od nas dvoje da se seksamo. Ona bi često snimala i nekad bi nam se pridružila. Nikad nisam spavala sa Stephenom bez njezinog dopuštenja ili poziva", stoji u dokumentu.

Profimedia

Rekla je i kako se boji da bi te snimke seksa mogle procuriti u javnost te da nije bila trudna sa Stephenovim djetetom.

"Saznala sam da sam trudna nakon što sam spavala s tipom kojeg sam upoznala u baru za vrijeme izlaska. Odmah sam to rekla Melanie, koja mi je pomogla da pronađem kliniku u kojoj ću napraviti pobačaj te mi posudila novac. Ona i djeca su me čak posjetili kad sam se oporavljala", tvrdi Lorraine.

Mel B se nagodila s njom kako detalji više ne bi curili u javnost o njihovom odnosu i njezinom braku s Belafonteom.

razvod braka

Mel B

Spice Girls

Geri Horner

Stephen Belafonte

Melanie Brown

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter