Bivša spajsica zaradila prijavu

Mel B slala prijeteće poruke reperici koja treba svjedočiti protiv nje na sudu


Ines Madunić
12.09.2017.17:50
Mel B slala prijeteće poruke reperici koja treba svjedočiti protiv nje na sudu
Profimedia

sažeto

Mel B trenutno se razvodi od američkog producenta Stephena Belafontea


Ines Madunić
12.09.2017.17:50

Ni dosad nije bilo lijepo, ali razvod bivše spajsice Melanie Brown (42) s producentom Stephenom Belafonteom (42) postaje sve ružniji. Pjevačicu je sad prijavila reperica Siya (30) za zastrašivanje i prijetnje.

Pravog imena Michele Sherman, reperica treba svjedočiti protiv Mel B u procesu razvoda, a ona joj je slala poruke u kojima joj prijeti. To se smatra zastrašivanjem svjedoka te spajsici prijeti i kazna zatvora.

Profimedia

Melanie je bila u braku s filmskim producentom Belafonteom 10 godina, a ona sad tvrdi da ju je on zlostavljao i varao s dadiljom Lorraine Gilles (25).

Reperica Siya prijateljica je para te će na sudu reći da nije istina da je Belafonte zlostavljao Melanie, kao i da je ona često koristila ilegalne droge i inzistirala na seksu u troje s dadiljom. Te je informacije navodno već rekla i sama dadilja. Melanie ju je zbog toga i tužila te tražila zabranu pristupa jer tvrdi da laže i maltretira ju.

Profimedia

No, čini se da postoji video koji je snimila upravo pjevačica, a na kojem je njezin uskoro bivši muž u seksualnom klinču s dadiljom. To je samo jedan od dokaza na suđenju koje se nastavlja krajem ovog tjedna u Los Angelesu.

Profimedia

Melanie se s Belafonteom bori i za skrbništvo nad zajedničkom kćeri Madison (6), a on je tražio pravo da viđa svoju pokćerku Angel (10), koju Mel ima iz veze s glumcem Eddiejem Murphyjem (56).

razvod

prijetnje

Mel B

Stephen Belafonte

Melanie Brown

Podijeli članak