Trump vrijeđa celebove po Twitteru

Meryl Streep mu je precijenjena, blokirao je Chrissy Teigen, a za De Nira misli da nije baš pametan


Ines Madunić
14.06.2018.20:00
Meryl Streep mu je precijenjena, blokirao je Chrissy Teigen, a za De Nira misli da nije baš pametan
Getty Images

sažeto

Posljednji ispad bio je kad je izvrijeđao Roberta DeNira


Ines Madunić
14.06.2018.20:00

Američki predsjednik Donald Trump stvarno voli Twitter i za razliku od drugih političara sam ga vodi, bez ikakve kontrole. Kao potpuno celebrity predsjednik, Trump voli koketirati sa slavnima - a još više ih voli vrijeđati na toj društvenoj mreži. Kao i oni njega, uostalom. No, za jednog predsjednika neke su stvari ipak malo previše.

Nakon što ga je Robert De Niro izvrijeđao na dodjeli nagrada Tony (vikao je "Fuck Trump!" nekoliko puta za mikrofonom), ovaj se uhvatio tipkovnice.

"Robert De Niro, individua s jako niskim IQ-om, primio je previše udaraca u glavu od pravih boksača u filmovima. Gledao sam ga sinoć i vjerujem da je bio 'pijan od udarca'", napisao je Trump. Možda najbolje od svega je što je prvo napisao pravopisnu pogrešku, a onda ponovio tvit tako da bude točan.

Nije to prvi put da je vrijeđao celebove na Twitteru, a evo izbora nekih od njegovih svađa.

Alec Baldwin

Glumac igra Donalda u humorističnoj emisiji Saturday Night Live gdje svakog vikenda nasmijava cijeli svijet svojom imitacijom. Urnebesno za neke, ali ne i za Donalda.

"Alec Baldwin, čija je mediokritetska karijera spašena groznom imitacijom mene u SNL-u, sad kaže da je bila agonija glumiti mene. Alec, bila je agonija za sve koji su bili prisiljeni gledati. Vratite Darrella Hammonda, smješniji je i veći talent", napisao je. S obzirom na to da ga nemilosrdno ismijavaju iz tjedna u tjedan, kao i cijelu aktualnu administraciju, i ostatak tima Saturday Night Livea redovito vrijeđa.

"Upravo sam pokušao gledati Saturday Night Live - negledljivo! Totalno pristrano, nije smiješno i Baldwinova impersonalizacija jednostavno ne može biti gora. Tužno", napisao je.

Snoop Dogg

Snoop je objavio video u kojem plastičnim pištoljem upire u glavu klauna koji jako sliči na Trumpa i usput se zove Ronald Klump. Očekivano, predsjedniku se to nije baš svidjelo.

"Možete li zamisliti kako bi javnost reagirala da je Snoop Dogg uperio pištolj u glavu predsjednika Obame? Bio bi u zatvoru!", uvjeren je Trump.

Arnold Schwarzenegger

Bivša akcijska zvijezda i nekadašnji guverner Kalifornije bio je voditelj showa "The New Celebrity Apprentice", franšiza koju je pokrenuo upravo Trump. A nakon što je Arnie kritizirao predsjednikovu odluku o zabrani ulaska u SAD stanovnika pojedinih muslimanskih država, Trump je dobio inspiraciju i počeo, kao i obično, udarati ispod pojasa. Prvo je napisao kako je gledanost showa pala i to upravo zbog Schwarzeneggera, a ovaj mu je odgovorio s time da se "nada da će raditi u korist svih Amerikanaca tako što radi za svoje rezultate gledanosti".

Kasnije, kad je Arnie objavio da se neće vraćati u "Apprentice", ponovno se javio.

"Arnold Schwarzenegger ne napušta show dobrovoljno, dobio je otkaz zbog svojih loših (jadnih) rezultata, ne zbog mene. Žalostan kraj izvrsne emisije", napisao je Trump, a ni Arnie nije ostao dužan.

"Trebao bi zaposliti novog pisca šala i nekoga tko će provjeravati činjenice", napisao je. U ovoj borbi kladili bismo se na Schwarzeneggera.

Chrissy Teigen

Manekenka je baš uživala podbadati Donalda, čak i prije nego što je postao predsjednik. A onda je kap prelila čašu kad mu je napisala "lol nitko te ne voli". Blokirao ju je, što je njoj bio povod da bude još otrovnija.

Uvijek je zabavno pratiti Chrissy na Twitteru, zašto bi je itko blokirao, nije nam jasno.

Stephen King

Omiljenog pisca Trump je također blokirao jer ga je kritizirao. Dovitljivi King odlučio je "zabraniti" predsjedniku da pogleda njegove "It" i "Mr. Mercedes". Čini se da ga je predsjednički block baš pogodio.

Rosie O'Donnell

Čak i prije nego što je postao predsjednik i prije nego što ga je ona kritizirala u političkom smislu, Trump je napadao glumicu Rosie, i to na vrlo neugodan i mizoginistički način - kao i uvijek.

Tako je pisao da mu je žao njezine ljubavnice jer je u vezi s Rosie, da Rosie želi da joj on "spasi umiruću karijeru", kako je nevažna...

"Rosie je bezobrazna, odvratna i glupa - osim toga jako mi se sviđa", samo je jedan od tvitova. Baš je galantan.

Meryl Streep

Obožavanu Meryl napao je na društvenoj mreži kad ga je spomenula u svom govoru na Zlatnim globusima. Točnije, opisala je situaciju u kojoj se Trump rugao novinaru s poteškoćama i rekla da ju je to šokiralo.

"Meryl Streep, jedna od najprecjenjenijih glumica u Hollywoodu, ne poznaje me, ali me napala sinoć na Zlatnim globusima. Ona je Hilaryina sluga koja je izgubila", napisao je Trump. Od svih ljudi, našao je Meryl...

Donald Trump

twitter

Chrissy Teigen

Meryl Streep

Robert De Niro

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter