Franka Batelić:

'Mi smo poput prave mediteranske obitelji. Glasni, emotivni i uvijek jedno drugom bezuvjetna podrška'


Mirjana Filipović
13.01.2018.10:00
'Mi smo poput prave mediteranske obitelji. Glasni, emotivni i uvijek jedno drugom bezuvjetna podrška'
Instagram

sažeto

Nakon pjesme 'S tobom', koja je u kratkom roku prikupila preko milijun pregleda, svi jedva čekaju Frankin sljedeći korak


Mirjana Filipović
13.01.2018.10:00

Kada je sredinom prosinca poslije četiri godine pauze izdala singl 'S tobom' nitko ni na trenutak nije posumnjao u njegov uspjeh. Pjesma nakon mjesec dana ima preko milijun pregleda na YouTubeu, a komentari na najnoviji glazbeni uradak Franke Batelić su i više nego pozitivni. Pjesma je postala pravi hit, a svi s nestrpljenjem očekuju njezin sljedeći korak.

Franka nam je ispričala kako je svo ovo vrijeme dok je izbivala nadograđivala samu sebe u svakom pogledu.

- Učila sam, putovala, posvetila se ljubavi, preživjela sam uspone i padove pa ponovna dizanja, ali i razočaranje i suze - govori nam.

Veseli je što su se tijekom proteklih godina na glazbenoj sceni pojavila neka nova, mlada lica.

- Budem presretna kad čujem i otkrijem neku novu hrvatsku glazbu koja me ostavi - paf - priča nam.

Kad je 'S tobom u pitanju', jednostavno je osjetila da je ta pjesma prava za povratak na scenu.

- Baš kao što ponekad kad se zaljubiš znaš da je ta osoba prava za tebe. Ja sam u trenutku kad sam čula 'S tobom', apsolutno znala da je to to, da je vrijeme za stisnuti gas i krenuti naprijed! - objašnjava.

Dodala je da je i prije ove pjesme pokušavala naći put i način na koji da se ponovno vrati glazbenoj karijeri, međutim, kako kaže, jednostavno nije pronalazila onaj pravi put.

- Željela sam se vratiti s nečim što apsolutno prezentira mene, nešto u čemu beskompromisno uživam i to sam pronašla u ovoj pjesmi i u suradnji s Branimirom Mihaljevićem. Puno smo razmišljali gdje snimiti spot, pjesma je predivna i željeli smo da sve bude savršeno. I Škotska se pokazala kao super ideja - kaže nam Franka, a plan joj je definitivno nastaviti snimati i dalje, izbacivati singlove i ove 2018. godine izdati album. Sama pomisao na to jako je veseli.

 

• S tobom je nebo uz mene. This one’s for you, dad. Svugdje si, i zauvijek. ❤️ •

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on Dec 21, 2017 at 10:48pm PST

U vidu još nema suradnju s nekim domaćim glazbenikom, ali od te ideje ne bježi.

Osim što je uspješno nastavila s karijerom i u privatnom životu je pronašla svoj mir, pa joj tako Vedranova podrška znači baš sve na svijetu. Javnost Franku i Vedrana percipira kao jedan od najskladnijih domaćih parova, no naša pjevačica kaže da pravog recepta za sreću nema.

- Naučili smo funkcionirati na daljinu i trudimo se što češće viđati. Par smo baš kao i svaki drugi. Nemamo nikakav precizni recept za sreću, samo više improviziramo... haha! U Rusiji nisam nikada živjela, no kad posjetim Moskvu najviše volim šetati gradom i otkrivati nova mjesta, a od konstanti, moram izdvojiti jezero Patriarchy i restoran Uilliam’s u kojem smo Vedran i ja svaki put kada dođem, bez iznimke - kaže Franka.

Član njihove male zajednice je i pas Oski s kojim oboje provode svaki slobodan trenutak.

- Oskar je ravnopravni dio obitelji i moj cimer u Zagrebu, kad Vedrana nema. Genijalan je i ima nemoguć, tvrdoglav karakter, a baš zbog toga je toliko poseban - kaže nam Franka.

Što se tiče izgleda, pjevačica se redovito bavi sportom jer se puno bolje i izdržljivije osjeća kad trenira.

- Inače sam u svemu u životu, pa tako i u ovom segmentu pobornik onoga da je manje više. Balans je ključ svega - zaključuje ova mlada pjevačica.

Vedranova potpora, kao i ona njezine obitelji jako joj puno znači kad je njezina karijera u pitanju.

- Mi smo poput prave mediteranske obitelji. Glasni, emotivni i uvijek jedno drugom bezuvjetna podrška - otkrila nam je pjevačica.
 

Frabja Batelić

Podijeli članak