na Tribeca FF-u

Michael Corleone i ekipa okupit će se 45 godina od izlaska filma Kum


Dolores Drvodelić
14.03.2017.18:15
Michael Corleone i ekipa okupit će se 45 godina od izlaska filma Kum
Profimedia

sažeto

"Obitelj Corleone" i njihovi najbliži suradnici odgovarat će na pitanja vjernih obožavatelja filma Kum na festivalu Tribeca


Dolores Drvodelić
14.03.2017.18:15

Već je prošlo 45 godina od izlaska jednog od najboljih filmova u povijesti, prvog nastavka trilogije Kum. Povodom te velike obljetnice, najavljeno je okupljanje članova glumačke postave, doduše onih koji su još uvijek s nama, ali i samog redatelja Francisa Forda Coppole. Okupljanje je najavljeno za travanj, na filmskom festivalu Tribeca, koji je osnovao jedan od članova te kultne postave - Robert De Niro.

Profimedia

U sklopu okupljanja članovi ekipe koja je radila na filmovima odgovarat će na pitanja zainteresiranih gledatelja, nakon projekcije prva dva dijela. Naime, treći je Kum podijelio publiku i kritiku, a neki smatraju kako je cijela priča trebala završiti s usamljenim Pacinom, koji je glumio Michaela Corleonea, kako zamišljeno gleda u prazno.

Profimedia

Sam je redatelj Coppola u intervjuu iz 2011. godine rekao da nije siguran da su uopće trebali snimiti nastavke o mafijaškoj obitelji.

Profimedia

Bilo kako bilo, svi posjetitelji njujorškog filmskog festivala doživjet će neobično iskustvo s članovima obitelji Corleone.

Profimedia

Najavljeni su dolasci Ala Pacina, Roberta De Nira, Roberta Duvalla, Jamesa Caana, Francisa Forda Coppole, Diane Keaton i glumica koja je glumila Michaelovu sestru, Talia Shire.

Profimedia

Kum

okupljanje

Robert De Niro

Al Pacino

Tribeca Film Festival

Robert Duvall

James Caan

Diane Keaton

Francis Ford Coppola

Podijeli članak