na Tribeca FF-u

Michael Corleone i ekipa okupit će se 45 godina od izlaska filma Kum


Dolores Drvodelić
14.03.2017.18:15
Michael Corleone i ekipa okupit će se 45 godina od izlaska filma Kum
Profimedia

sažeto

"Obitelj Corleone" i njihovi najbliži suradnici odgovarat će na pitanja vjernih obožavatelja filma Kum na festivalu Tribeca


Dolores Drvodelić
14.03.2017.18:15

Već je prošlo 45 godina od izlaska jednog od najboljih filmova u povijesti, prvog nastavka trilogije Kum. Povodom te velike obljetnice, najavljeno je okupljanje članova glumačke postave, doduše onih koji su još uvijek s nama, ali i samog redatelja Francisa Forda Coppole. Okupljanje je najavljeno za travanj, na filmskom festivalu Tribeca, koji je osnovao jedan od članova te kultne postave - Robert De Niro.

Profimedia

U sklopu okupljanja članovi ekipe koja je radila na filmovima odgovarat će na pitanja zainteresiranih gledatelja, nakon projekcije prva dva dijela. Naime, treći je Kum podijelio publiku i kritiku, a neki smatraju kako je cijela priča trebala završiti s usamljenim Pacinom, koji je glumio Michaela Corleonea, kako zamišljeno gleda u prazno.

Profimedia

Sam je redatelj Coppola u intervjuu iz 2011. godine rekao da nije siguran da su uopće trebali snimiti nastavke o mafijaškoj obitelji.

Profimedia

Bilo kako bilo, svi posjetitelji njujorškog filmskog festivala doživjet će neobično iskustvo s članovima obitelji Corleone.

Profimedia

Najavljeni su dolasci Ala Pacina, Roberta De Nira, Roberta Duvalla, Jamesa Caana, Francisa Forda Coppole, Diane Keaton i glumica koja je glumila Michaelovu sestru, Talia Shire.

Profimedia

Kum

okupljanje

Robert De Niro

Al Pacino

Tribeca Film Festival

Robert Duvall

James Caan

Diane Keaton

Francis Ford Coppola

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter