Slaba bandićeva točka

Gradonačelnik voli biti okružen lijepim i sposobnim ženama, a takva je i njegova nova uzdanica Natalija


Barbara Marinović
10.08.2018.11:00
Gradonačelnik voli biti okružen lijepim i sposobnim ženama, a takva je i njegova nova uzdanica Natalija
Instagram, Promo, Cropix

sažeto

Natalija Prica Oreški je, osim titule Miss, završila stomatologiju, na specijalizaciji je iz ortodoncije te pohađa doktorski studij


Barbara Marinović
10.08.2018.11:00

Atraktivna mlada plavuša, nekadašnja Miss Universe Hrvatske, samouvjereno je sjedila uz Milana Bandića na konferenciji za novinare Strane rada i solidarnosti. Konferencija je imala temu političke situacije u Hrvatskoj, a nedavno angažirana Natalija pojavila se uz gradonačelnika. Recentna je Natalija Prica Oreški politička akvizicija Milana Bandića. Voli Milan biti okružen lijepim i sposobnim ženama, kakva je i Natalija. Zgodna djevojka je, osim titule Miss, završila stomatologiju, na specijalizaciji je iz ortodoncije te pohađa doktorski studij. Što će jednoj obrazovanoj i lijepoj mladoj ženi politika? Stomatologija je itekako unosna, a Prica Oreški i radi u struci. Natalija je u nedavnom intervjuu za  Jutarnji list izjavila da se neke stvari i ideje mogu realizirati kroz političku aktivnost pa tako i pomoći mladim ljudima koji se bore za budućnost. Upravo to je, kaže, bio njezin motiv te je tako postala zastupnica u Gradskoj skupštini.

CROPIX

A, na toj je poziciji zamijenila još jednu ljepoticu. Ana Runcer bila je, također, zastupnica u Gradskoj skupštini, a nakon što je mandat stavila u mirovanje - na njeno mjesto stigla je spomenuta Natalija. Tijekom mandata, Ana je redovito sudjelovala u sjednicama, a nalazila se i u Odboru za mladež te bila angažirana u području ljudskih prava i ravnopravnosti spolova.

CROPIX

Veliko prijateljstvo i suradnja vežu Bandića i sa Sandrom Perković. Milan je podržavao Sandru u njezinim sportskim uspjesima, a ona ga se nije odrekla ni kada je bio priveden pa je na Twitteru napisala: 'On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, cijeli dan živi ovaj grad'. Veliku energiju morala je uložiti i Sandra dok je, kao članica Bandićeve stranke, bila zastupnica u Saboru. Više u njemu nije, posvetila se sportu, kojem je bila posvećena i tijekom svog zastupničkog mandata pa nije pretjerano boravila u Saboru.

CROPIX

Voli Bandić lijepe i uspješne žene. Zbog Mile Horvat svojedobno se morao objašnjavati Uskoku, a zbog bivše Miss Universe, Sarah Ćosić, našao se na meti glasina oko njenog zapošljavanja. Naime, Sarah je kći njegovog stranačkog kolege pa je to probudilo sumnju oko zaposlenja magistre ekonomije u Holdingu.

Sandra Perković

Ana Rucner

Natalija Prica Oreški

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter