U travnju 2018.

Miljenici zagrebačke publike se vraćaju, Editorsi ponovno nastupaju u Tvornici


100posto
19.09.2017.09:50
Miljenici zagrebačke publike se vraćaju, Editorsi ponovno nastupaju u Tvornici
Promo

sažeto

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. rujna


100posto
19.09.2017.09:50

Britanska rock petorka Editors vraćaju se u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album. 

Bend predvođen karizmatičnim frontmanom Tomom Smithom jedan je od onih koji su 15 godina karijere prilično pažnje posvetili Hrvatskoj. Dosad su u Zagrebu nastupali četiri puta, posljednji put u prosincu 2015. kad su bez problema raspodali Tvornicu kulture. Ljubav između ovog benda i Zagreba je uzajamna, može se reći da su Editorsi miljenici zagrebačke publike.

Editors su nastali 2002. godine u engleskom Staffordu i samo nakon tri godine lansirani su među nove otočke rock zvijezde. Debitantski album “The Black Room” iz 2005. sa singlovima “Munich”, “Blood” i “Bullets” osigurao im je nominaciju za prestižnu nagradu “Mercury” te nastupe na velikim festivalima poput Lollapalooza i Coachella.

Nasljednik “An End Has A Start” svjetlo dana ugledao je dvije godine kasnije sjurivši se ravno na prvo mjesto britanske top liste albuma te im je donio prve nastupe na Glastonburyju. Najveći uspjeh grupa je polučila trećim albumom – “In This Light And On This Evening” (2009.) na kojem se nalazi megahit “Papillon”, a njega je naslijedio sjajni uradak “The Weight Of Your Love” (2013.) te jednako uspješan "In Dream" iz 2015. godine.

Nova glazba Editorsa moći će se čuti već u listopadu kad je planiran izlazak novog singla, dok će još neimenovan šesti studijsi album biti objavljen u siječnju.

Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams treći put dolaze u klub u Šubićevoj kojeg su već dva puta rasprodali danima uoči nastupa. Novi susret s našom publikom planiran je za utorak, 17. travnja.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. rujna po cijeni od 150 kn, koja će ostati na snazi do 28. listopada. Od 29. listopada do 16. Travnja za ulaz će trebati izdvojiti 170 kn, a na dan koncerta 200 kn. Ulaznice će se moći kupiti na prodajnim mjestima Eventima i nekolicini CD shopova u Zagrebu (Aquarius, Dirty old shop, Rockmarck, Dancing Bear).

Zagreb

koncert

Tvornica

Editors