Svratili i u studio

Mjesec dana nakon poroda Beyonce i Jay Z izašli su na večeru


Ines Madunić
15.07.2017.11:00
Mjesec dana nakon poroda Beyonce i Jay Z izašli su na večeru
Profimedia

sažeto

Pjevačica je nakon fotografija s blizancima objavila i nekoliko svojih fotografija na Instagramu


Ines Madunić
15.07.2017.11:00

Nakon što je ponovno uspjela zaustaviti internet barem na trenutak kad je objavila fotografiju svojih blizanaca, Beyonce (35) je objavila još nekoliko fotki na Instagramu. Na dvije je pokazala svoju figuru, a iako izgleda punašnije, fanovi su komentirali kako joj to savršeno stoji. Beyonce je objavila i fotografiju s mužem Jay Z-jem (47) koji je okrenut leđima. Reper ima traper jaknu sa slikom Kurta Cobaina, legendarnog frontmena Nirvane. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 14, 2017 at 11:38am PDT

Nakon photosessiona par je otišao na večeru u grad. Bio im je to prvi izlazak u javnost nakon što je Beyonce rodila blizance Rumi i Sira prije mjesec dana. Nakon večere otišli su i u glazbeni studio. Beyonce je u međuvremenu promijenila cipele te iz crnih sandala na petu uskočila u svijetle platforme.

Profimedia

Par je već pravno zaštitio imena svoje djece, baš kao i svoje prve kćeri, petogodišnje Blue Ivy. Na novim fotografijama dobili smo i mali uvid u novi dom superbogatog para.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 14, 2017 at 11:38am PDT

Vilu u Los Angelesu kupili su prije rođenja blizanaca za 120 milijuna dolara. Vila na Bel Airu proteže se na 2787 kvadratnih metara samo za stanovanje, dok cijelo imanje ima 7527 kvadratnih metara. Kuća ima osam spavaćih soba, 11 kupaonica, garažu za 15 automobila i prostor za poslugu. Glazbeni moguli također imaju glazbeni studio, terene za tenis i košarku, spa centar i četiri bazena. Prozori su svi otporni na metke, a imanje je okruženo visokom metalnom ogradom koja je pojačana strujom.

Profimedia

Beyonce

blizanci

Jay Z

Blue Ivy

vila

Rumi Carter

Sir Carter

Podijeli članak