Fotografija s početka karijere

Monica Belluci tada još nije ni pomislila da će o njoj maštati muškarci diljem svijeta


Mirjana Filipović
17.12.2017.20:00
Monica Belluci tada još nije ni pomislila da će o njoj maštati muškarci diljem svijeta
Instagram

sažeto


Glumica oduvijek ističe da svoju ljepotu održava drugačije od ostalih slavnih kolegica


Mirjana Filipović
17.12.2017.20:00

Glumica kojoj tepaju da je jedna od najljepših na svijetu, rado se prisjeća početaka svoje karijere. Monica Bellucci (53) tako s vremena na vrijeme na Instagramu objavi pokoju fotografiju iz vremena kad joj je još manekenstvo bilo na prvom mjestu. Ovoga puta prisjetila se 30 godina stare naslovnice za talijansku verziju časopisa Elle, a mnogi su joj u komentarima poručili da je i danas jednako zamamna kao i tada.

Otkako se proslavila poznata je po prodornim očima, oblinama i crnoj kosi. Imidž nikad nije puno mijenjala. Tvrdi da se nikad nije podvrgnula estetskim korekcijama, a na izgledu joj zavide i puno mlađe kolegice.

Njezini odgovori na pitanja kako održava svoju ljepotu uvijek su puno drugačiji nego od ostalih slavnih žena.  

- Ne zabrinjavam se svojim izgledom. Mislim da mršavo nije isto što i prekrasno. Ja sam žena i imam obline. Prelijena sam, nikada ne idem u teretanu. Obožavam čokoladu i tjesteninu i često s prijateljicama idem u restorane. Nisam opsjednuta mršavošću - ono je što najčešće ističe.

Monica je s 50 godina utjelovila Bondovu djevojku čime je postala najstarija glumica kojoj je ta uloga pripala, no dovoljno govori to što kako ona kaže, godine joj nikad nisu predstavljale problem.

- Seksepil nije uvijek u mladosti i zategnutom tijelu - zaključuje.

ljepota

glumica

karijera

Monica Bellucci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter