VIDEO: Tinder takeover

Mrle je doktor za ljubav. Dala sam mu svoj Tinder da mi nekoga zbari. Našao mi je fićfiriće, izjave ljubavi i seks za jednu noć


Ines Madunić
09.04.2019.19:15
Mrle je doktor za ljubav. Dala sam mu svoj Tinder da mi nekoga zbari. Našao mi je fićfiriće, izjave ljubavi i seks za jednu noć

Ines Madunić
09.04.2019.19:15

Ako ste ikad imali Tinder, znate da ste stalno fazama da ga brišete i ponovno instalirate. Postane dosadan, onda vam malo nedostaje to svajpanje, a opet - svajpate već danima i nitko vam više nije zabavan. Jesmo li stvarno postali nesposobni upoznati nekoga i ostvariti zdravu emocionalnu vezu?

Čudna smo mi generacija, stalno plačemo da bismo vezu, a kad se prilika pokaže nastavimo svajpati. Nikad ne znaš, možda postoji još nešto bolje na aplikaciji.

Pozvala sam zato u pomoć doktora za ljubav - Mrleta iz Leta 3.

Bilo mu je prvi put, nikad prije nije otvorio Tinder ni neku drugu aplikaciju za dejtanje.

Sve smo, naravno, snimili kako bismo imali dokaz. Nažalost, kao ni u prvom pokušaju, kad sam svoj ljubavni život dala u ruke Ivanu Šariću, ni ovaj baš nije uspio.

Mrle je poslao poruke nekim momcima s kojima smo se matchali, ali mislim da je njegov pristup bio mrvicu intenzivan za tipove na aplikaciji. Nije to za svakoga, pogotovo ne za one krhka srca, baš kao ni koncerti Leta 3.

Idući vam je, inače, u petak u Saxu, ili u subotu ako ste jedni od sretnika koji su ulovili ulaznice jer je subota - rasprodana. Petak još stignete pogledati i poslušati riječke rokere, a možda upravo tamo vi upoznate ljubav svog života.

Sretno!

Let 3

Damir Martinović Mrle

Tinder takeover

aplikacija za dejtanje

svajpanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter