Svi govore: 'Nisam ja!'

Na kladionicama vodi Lena Dunham, ali još nismo sigurni tko je ugrizao Beyonce


Ines Madunić
28.03.2018.20:00
Na kladionicama vodi Lena Dunham, ali još nismo sigurni tko je ugrizao Beyonce
Reuters

sažeto

Da, ljudi se stvarno klade i pokušavaju otkriti tko je nesretna počiniteljica


Ines Madunić
28.03.2018.20:00

Najveći celebrity skandal 2018. godine definitivno je priča o nadrogiranoj glumici koja je ugrizla Beyonce (36) za lice.

U svom intervjuu za GQ Tiffany Haddish (38) izjavila je kako je na tulumu u prosincu jedna glumica ugrizla Bey na tulumu.

Prve sumnjive osobe - a znamo da se radi o glumici - bile su Sanaa Lathan i Sara Foster, koje su sigurno bile na tom tulumu. Njih su dvije vrlo brzo demantirale. Međutim, na kladionicama koje su se otvorile prednjači glumica, scenaristica i redateljica Lena Dunham. I ona sad kaže da nije to učinila, no na kladionicama je uvjerljivo prva.

Odmah iza nje su Sanaa Lathan, Gwyneth Paltrow, za koju još nije sigurno ni da je bila na tulumu - jednako kao i Dunham, uostalom - zatim Scarlett Johansson i Sara Foster. Kladioničarima su zanimljive i Jennifer Lawrence, Queen Latifah, Amy Schumer, Gald Gadot, Lindsay Lohan, Rihana i Luis Suarez.

Tiffany Haddish kaže da ne dolazi u obzir da kaže o kome se radi, od Beyonce nitko ni ne očekuje da progovori, a o kome se radi zna i Chrissy Teigen, koja je to napisala na Twitteru, ali također šuti kao zalivena.

napad

Beyonce

Lena Dunham

ugriz

Tiffany Haddish

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter