Razgovor s grupom Detour

'Najdraže mi je vidjeti kršne muškarce u publici koji iz sveg glasa pjevaju naš hit 'Zaljubila sam se'


Ines Madunić
30.05.2017.19:00
'Najdraže mi je vidjeti kršne muškarce u publici koji iz sveg glasa pjevaju naš hit 'Zaljubila sam se'

sažeto

Zašto se nazivaju glazbeno istraživačkom skupinom i što im znači nominacija za nagradu publike Cesarica, pričaju Gina i Nenad iz Detoura


Ines Madunić
30.05.2017.19:00

Nema tko prošlo ljeto nije pjevušio hit grupe Detour "Zaljubila sam se". Vedra pop pjesma zavladala je radio eterom i obožavali su je svi, oni koji su odavno fanovi Detoura, oni koji ih dosad nisu baš doživljavali, ali i oni koji hrvatsku glazbu ne slušaju često. Primijetila ih je i kritika, pa su dobili Porin za pjesmu godine, kao i mnoge druge nagrade. Sad su nominirani za nagradu Cesarica, koju dodjeljuje publika. Sve im je to još slađe jer je to prvi singl Detoura s pjevačicom Ginom Victorijom Damjanović.

"Priča s Detourom počela je prije otprilike godinu dana. Otad nekako putujemo zajedno", kaže Gina, koja se savršeno uklopila u Detour.
"Bilo je još velikih hitova, ali možda je ovo ipak naš najveći hit. Tu se i Gina pojavila kao vokal, cijela imnpresija je bila jaka. Ta promjena pjevačice može često značiti kraj rada neke grupe", iskren je Nenad Borgudan, koji je u Detouru već više od desetljeća. Srećom, njima je promjena dobro došla pa ćemo Detour još dugo slušati. 

video

pjesma

music beats

Cesarica

Detour

Podijeli članak