'Miss' Sabora

Najljepša HDZ-ovka ponovila outfit, no nije to neki grijeh! Putica žestoko tuče konkurenciju, pa čak i kolegicu Rimac


Barbara Marinović
19.10.2018.14:00
Najljepša HDZ-ovka ponovila outfit, no nije to neki grijeh! Putica žestoko tuče konkurenciju, pa čak i kolegicu Rimac
Foto: CROPIX

sažeto

Sanja Putica odavno nosi neslužbenu titulu Miss Sabora. Mlada političarka iz Dubrovnika ima tu tradicionalnu ljepotu, komibniranu sa sjajnim modnim odabirima


Barbara Marinović
19.10.2018.14:00

Najzgodnija HDZ-ovka ponovila je ovih dana outfit. Ne, doduše, u potpunosti, no čini se da obožava svoj novi pulover i plisiranu suknju u kombinaciji. Dok je na modru kombinaciju u Sabor stigla s bijelom košuljom ispod, prije dva dana u Splitu je nosila svijetloplavu košulju na sjajno složenu modnu priču. Zna Putica kombinirati odjeću i igrati se modom te ovo nije prvi put da u oko upada njen sjajan stajling.

Tijekom godina u fokusu javnosti je zbog ljubavi prema skupljim krpicama Josipa Rimac. Nepravedno, u sjenu je pala stranačka joj kolegica. Sanja Putica najljepša je političarka desnog spektra. Igra se s odjećom, uvijek vjerna jednoj frizuri i minimalnom make upu, uz dobar odabir modnih dodataka.

Foto: CROPIX

Inače, Sanja je ponosna Dubrovkinja, voli promovirati kulturu svog grada, ali i književnu i kulturnu baštinu cijele zemlje pa zna često citirati na svom Facebooku hrvatske književnike. Ne čudi to budući da je Putica po zanimanju profesorica hrvatskog jezika i književnosti te opće lingvistike. 39-godišnjakinja u Hrvatski sabor stigla je u ljeto 2017. godine, pomoćnica je ministra znanosti i obrazovanja, a u politici je zaista dugo, još od srednje škole. Radila je tijekom karijere kao profesorica te ravnateljica u jednoj dubrovačkoj gimnaziji, no prosvjeta je zbog politike pala trenutno u drugi plan.

Foto: CROPIX

Nećakinja Dubravke Šuice redovito privlači pozornost svojim stilom, kako u Saboru, tako i na otvorenjima, primjerice, Dubrovačkih ljetnih igara. Obožavateljica domaće kulturne baštine više je puta izrazila i bojazan da masovni turizam ne ošteti Dubrovnik, a pogotovo njegovu staru gradsku jezgru. Privatno, Sanja se razvela prije nešto manje od dvije godine, a u braku s poduzetnikom dobila je dvoje djece.

Foto: CROPIX

Josipa Rimac

Sanja Putica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter