Naši rukometaši ne biraju manekenke

Najpopularnija je socijalna radnica Lucija, dok je Cindrićeva Lara novinarima skoro promakla! Rade normalne poslove i ne pali ih glamur, no vole luksuzne destinacije


Barbara Marinović
12.01.2019.17:00
Najpopularnija je socijalna radnica Lucija, dok je Cindrićeva Lara novinarima skoro promakla! Rade normalne poslove i ne pali ih glamur, no vole luksuzne destinacije
Foto: Instagram

sažeto

Lijepe supruge rukometaša drže se po strani i medijima su većim dijelom nepoznate


Barbara Marinović
12.01.2019.17:00

Svjetsko rukometno prvenstveno je krenulo prije dva dana, a pogledi cijele zemlje uprti su u naše dečke. Izbornik Lino Červar na Svjetsko prvenstvo uvrstio je petoricu debitanata na ovako velikim natjecanjima, a u fokus zanimanja došle su i neke nove djevojke i supruge rukometaša. Najpoznatije su žene rukometaša godinama bile Olja Vori i Iva Alilović, a nasljednice se još ne nadziru. Olju su godinama mediji prozivali najbolje odjevenom, a Ivu najljepšim i najtemperamentnijom među ženama rukometaša. I svakako ove dame zaslužuju puno pozornosti, a nasljednicu će im biti teško pronaći.

Lucija i Duvnjak

Najpoznatije rukometno ime svakako je u reprezentaciji Domagoj Duvnjak, a samim time eksponirano je i ime njegove djevojke Lucije Žulj. Lijepa crnka zarobila je Duvnjakovo srce još tijekom srednjoškolskih dana. Jedna od najdugovječnijih ljubavnih priča među Kaubojima svakako je njihova. Po struci je Lucija socijalna radnica. Nakon što je diplomirala, otišla je s Domagojem živjeti u Njemačku, gdje on igra za THW Kiel. Unatoč poznatom partneru, Lucija se odlučila živjeti što je privatnije moguće pa malo ima, a malo nema Instagram, a ne pojavljuje se ni na javnim događanjima. Sfere su to koje Luciju ne zanimaju.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️☀️🌎 #myangel #mysunshine #myworld #bebojelitocesnjak #iligintonic #smajlimoj

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Aug 22, 2018 at 3:25am PDT

Obitelj Horvat

Legendarni je rukometaš i Zlatko Horvat, čija supruga Maja je nedavno rodila djevojčicu, njihovo treće dijete. Već su roditelji dva dječaka, a mezimica je stigla za svetog Nikolu. Sigurno je i ona bila prava motivacija svom poznatom tati na osvajanje terena. Inače su Maja i Zlatko zajedno već više od 10 godina, a poznavali su se i prije nego što su ušli u vezu. Da ga dobro razumije, govori i činjenica da je Maja bivša rukometašica. Danas je, pak, odgojiteljica u vrtiću.

Samozatajna Irena

Poznato je već odavno i ime Ivana Stevanovića, čija se supruga Irena drži podalje od očiju javnosti. Poznato je, doduše, da su roditelji dječaka te da su se upoznali tijekom tinejdžerskih dana. Rezultat ljetne ljubavi danas je sretan brak. Trenutno Ivan igra u Kadetten Schaffhausenu u Švicarskoj, gdje mu se pridružila i supruga sa sinom. Irenu eksponiranje ni najmanje ne zanima.

Dugogodišnja ljubav Štrleka i Ine

Puno pozornosti privukli su vezom Manuel i Ina Štrlek. Defektologinja Ina blistala je tako i na njihovoj svadbi, u elegantnoj vjenčanici udala se za Štrleka okružena prijateljima i obitelji. Intimna ceremonija bila je jako romantična, a nakon iste stigla im je i djevojčica Zoja. U braku su Manuel i Ina već šest godina, često zajedno poziraju za njegove društvene mreže. O samoj Ini ne zna se previše toga, a čini se i da joj je tako ugodnije.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️ 5th anniversary

A post shared by Manuel Štrlek (@strlek_manuel_17) on Jul 6, 2018 at 12:29pm PDT

Krajem siječnja drugu godišnjicu braka slavit će Tea i Luka Šebetić. Mladi par djece još uvijek nema pa uživaju u putovanjima, druženjima, izlascima.

Zaljubljeni Stepančić

U bračnu luku uplovio je i Luka Stepančić 2016. godine. Njegova Ana postala je gospođa Stepančić tijekom ljeta te godine, a onda su u lipnju 2017., obnovili zavjete i krstili sina. Ana je, inače, po struci komunikologinja, obožava putovati, a osim rukometa, prati sa suprugom i nogomet. Nisu previše eksponirani ni Luka ni njegova supruga. Onima koji prate rukomet, Stepančić je, s druge strane, itekako dobro poznato ime.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Ana Stepančić (@ana_stepancic) on Nov 26, 2018 at 11:54am PST

Samozatajni Lara i Luka

Iako je prilično samozatajan kad je privatni život u pitanju, medijima nije promakla zgodna Lara Stipetić, djevojka reprezentativca Luke Cindrića. Samozatajni dečko na društvenim mrežama ne otkriva puno o sebi, no Lara novinarima nije promakla. Zajedno odmaraju, i ona se bavila rukometom pa je jasno da ih je sport spojio.

 
 
 
View this post on Instagram

#istanbul ❤

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on Mar 26, 2018 at 12:11pm PDT

Zgodna ekonomistica

Slatka crnka Iva Dropuljić osvojila je srce Filipa Ivića. Magistrica ekonomije rado s Filipom pozira na društvenim mrežama pa dijele fotografije sa zajedničkih putovanja, a zna se Iva pohvaliti i pokojom romantičnom gestom.

 
 
 
View this post on Instagram

😊🎀🥂🎉... Wedding! 😍

A post shared by Filip Ivić (@filipivic16) on Oct 27, 2018 at 7:55am PDT

Petra Filipović Kozina, supruga Krešimira Kozine, udala se za njega u srpnju 2017. godine. Nakon svečane svadbe i medenog mjeseca, par je preselio u Njemačku, gdje Krešimir igra. Ljubav su okrunili i djevojčicom Magdalenom, a na Krešimirovom Instagramu očito je koliko uživa u ulozi supruga i oca.

 
 
 
View this post on Instagram

#sretnanovagodina #samozdravlja #happynewyear #gutenrutsch

A post shared by Kresimir Kozina (@kkozina44) on Dec 31, 2016 at 3:21pm PST

Manuel Štrlek

Lucija Žulj

Ina Štrlek

Maja Horvat

Irena Stevanović

Tea Šebetić

Iva Dropuljić

Petra Filipović Kozina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter