Otkrila za 100posto kako je sve počelo

Najpoznatija guza Instagrama nije znala što bi poslije srednje škole pa se zaposlila u teretani i stvorila carstvo od belfieja: 'Uživam!'


Barbara Marinović
14.07.2018.09:00
Najpoznatija guza Instagrama nije znala što bi poslije srednje škole pa se zaposlila u teretani i stvorila carstvo od belfieja: 'Uživam!'
Screenshot/Instagram

sažeto

Jen Setler boravila je proteklih dana u Hrvatskoj, koja ju je potpuno oduševila, a najdraži su joj, kaže - naši ljudi


Barbara Marinović
14.07.2018.09:00

Njezina guza najbolja je na svijetu! Jen Setler svjetski je hit i ovih dana provodile je svoj odmor u Dalmaciji. Oduševio ju je Hvar, a kako se kod nas zatekla za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva - otovreno je ova Njujorčanka pružila podršku našoj reprezentaciji - i to noseći hrvatski dres. U intervjuu za 100posto Jen priča o svom poslu, počecima i odmoru u Hrvatskoj.

'Nisam se odlučila postati fitness influencerica, to je nešto što sam voljela raditi. Radila sam u teretani, bila sam motivirana. Tada još nije ni postojao pojam fitness influencera te sam samo objavljivala fotografije i ispalo je da je moja strast sada moj posao, uživam u svakom trenutku', rekla je Jen. Raditi je počela poslije srednje škole, dok još nije znala čime bi se htjela baviti. Budući da je podržala naše nogometaše, zanimalo nas je koji joj je igrač najdraži i zašto: 'Jeste li vidjeli moj dres? Napisala sam svoje ime na njega, nemam omiljenog hrvatskog nogometaša, svi su sjajni, želim im pobjedu', kaže lijepa Jen.

Odgovorna je ova djevojka za popularizaciju 'belfieja' - fotografija guze. Čvrsta stražnjica donijela je Jen svjetsku slavu.'Belfie je šala - selfie - belfie, bilo mi je smiješno. Prije šest godina kad sam počinjala - to je bila ta riječ', rekla je Setler. 'Obožavam ljude ovdje, iako je sve tako lijepo, pogled, pejzaž, ljudi su nevjerojatni, to mi se jako sviđa', rekla je o našoj obali seksi blogerica.

Jen Setler

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter