Sve zvijezde E.T.-ja

Najskandaloznija među pjevačicama bila je atraktivna plavuša: Katarina je eru obilježila prijavama za obiteljsko nasilje i omaškom sa alkoholom


Barbara Marinović
07.09.2018.21:00
Najskandaloznija među pjevačicama bila je atraktivna plavuša: Katarina je eru obilježila prijavama za obiteljsko nasilje i omaškom sa alkoholom
CROPIX, Screenshot/Instagram

sažeto

E.T. je tijekom godina postojanja promijenio dobar broj pjevačica, a najveća među njima bila je Vanna, nakon čijeg odlaska kola polako idu nizbrdo


Barbara Marinović
07.09.2018.21:00

Grupa Electro team, poznatija kao ET, postoji više od 30 godina. Napravili su devedesetih pravi boom na domaćoj sceni, a brojni hitovi grupe vrte se i danas. Iznjedirli su i pravu glazbenu divu - Vannu, koja je u E.T.-ju otpjevala svoje najveće hitove i oduševila sjajnim vokalnim sposobnostima.

Sjećate se Andree?

U bendu je bila sedam godina, a kada je 1998. godine otišla u solo vode, zamijenila ju je Andrea Čubrić. U bendu se Andrea zadržala svega godinu dana, a tijekom tog perioda s Andreom Qubrick imali su hit 'Da živim po svom'. Danas se Andrea bavi pisanjem tekstova pa surađuje, primjerice, s Jacquesom Houdekom i Sementom Rajhard, s kojom je i prijateljica. Nikada nije imala pretjeranu tendenciju prema javnom životu te je o njenom privatnom životu poznato to da je udana i ima djevojčicu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrea Čubrić (@andreaqubrick) on Aug 17, 2018 at 3:08am PDT

Kada je ona otišla, naslijedila ju je Lana Klingor Mihić. Četiri godine je provela u grupi, i s njima snimila nekoliko hitova. Lana se nakon odlaska iz grupe sukobila s Adonisom Ćulibrkom, a u međuvremenu se makla od svijeta glazbe i otišla u poduzetničke vode. Majka je tri djevojčice i sretno je udana.

 
 
 
View this post on Instagram

Moj dečko je najljepši! 💙 #zen #americkaakita @red_mist_sola_dils

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on Sep 2, 2018 at 9:49am PDT

Najskandaloznija pjevačica bila je Katarina Rautek

Tek nakon Laninog odlaska, u grupu dolaze skandalozne mlade dame. Svakako tu iskače ime Katarine Rautek. Plavuša je bila pjevačica benda čak 11 godina, a odlazak je objasnila željom za promjenom. Pozornost je tijekom godina u E.T.-ju privlačila svojim privatnim problemima, vezama koje nisu baš najljepše završavale. Tako je 2011. objavila da je prekinula s poduzetnikom Ivanom, optuživši ga da je na njezinom rođendanu nokautirao njenu tetu. Medijima je tada ispričala da je njena teta završila u bolnici na pretragama. S njim je bila tri godine, a nakon svega iselila se iz stana i otišla k roditeljima. Tada je sreću pronašla uz Krešimira Svitlanovića. No, ubrzo je i njega optužila za obiteljsko nasilje, prijavila ga i ispričala medijima dramatičnu priču. Rekla je da joj je nanio fizičke ozljede. Ona sama zbog pijanstva je u tom periodu završila na Vrapču. Tada je objasnila da je bila depresivna pa je natočila malo votke. Majka je dvoje djece i ona su joj najvažnija. Na kraju je sreću pronašla uz Josipa Omazića, inženjera prodaje u strojarstvu, za kojeg se prošle godine udala.

Nakon Katarine, u grupi je kratko bila Sara Elena Menkovska. Skandalozno je otišla i vodila medijski rat s Ćulibrkom. Sve se brzo zaboravilo, a tako i sama Sara Elena, koja ovih dana uživa u odmoru na Korčuli.

Lana Klingor Mihić

Sara Elena Menkovska

Andrea Čubrić

Katarina Rautek

E.T.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter