Veliki povratak

Najveći 90s party u gradu bit će u Boogaloou: Dolazi Dr. Alban, a zagrijava nas Ella


100posto
19.02.2019.11:05
Najveći 90s party u gradu bit će u Boogaloou: Dolazi Dr. Alban, a zagrijava nas Ella
Promo

sažeto

Dr. Alban, koji je obilježio devedesete i dance eru, dolazi, uz Ellu kao predgrupu, 2.ožujka u Boogaloo.


100posto
19.02.2019.11:05

Velika zvijezda devedesetih, legendarni Dr. Alban, 2. ožujka će nastupiti u Boogaloou, na 90's Mega partyju!

Rođen kao Alban Nwapa, u dobi od 23 godine napušta rodnu Nigeriju i odlazi na obrazovanje za stomatologa u daleku i hladnu Švedsku, gdje i danas živi. Kako bi financirao studij, počinje raditi u poznatom stockholmskom klubu "Alphabet Street" kao DJ te pomalo stvarati vlastitu glazbu.

Vrlo se brzo pročulo za Albana Nwapu, neobičnog i zanimljivog DJ-a koji često pjeva uz muziku koju pušta. 1990. godine snima debitni album "Hello Africa", koji obara sve rekorde prodaje – gotovo milijun prodanih kopija diljem svijeta. U tom trenutku uzima stage name Dr. Alban, kao kombinaciju imena i titule za koju se školuje.

Objavio je 7 studijskih i jedan kompilacijski album, od kojih je posljednji snimljen 2008.godine. Najnoviji singl "Hurricane" i dalje odražava njegov prepoznatljiv žanr, spoj eurodancea i reggaea.

No, najviše nas, ipak zanimaju njegovi planetarno poznati hitovi uz koje smo skakutali po diskotekama devedesetih, poput "It's my life", "Hello Africa", "One love", "Sing Hallelujah" i mnogi drugi.

Uz Dr. Albana, nastupit će i jedna od naših kraljica devedesetih - Marinela Jantoš, poznata kao Ella, koja će biti dijelom ovog 90's mega partyja i zagrijati nas hitovima poput "Iza ponoći" , "Nisi ti bez grijeha", "Povedi me" i drugih. Support act by DJ Mlaky i DJ Mrx zaokružit će ovu dance večer, koja će se nastaviti u Maloj dvorani s 80's Party by Tomi Phantasma.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn, putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shop, Rockmark i blagajni kluba Boogaloo. Redovna cijena ulaznice je 120 kn te na dan koncerta 140 kn.

devedesete

90s

Ella

Dr. Alban

newsletter

Prijavite se na Newsletter