Bez nje ne može

DiCaprio mijenja žene kao 'čarape', ali zato se od jedne stvari ne odvaja!


Dolores Drvodelić
10.03.2017.19:15
DiCaprio mijenja žene kao 'čarape', ali zato se od jedne stvari ne odvaja!
Profimedia

sažeto

Leonardo DiCaprio slovi kao najveći među svim holivudskim zavodnicima. No dok žene samo prolaze kroz njegov život, on ima svoju vječnu ljubav


Dolores Drvodelić
10.03.2017.19:15

Miljenik žena svih dobi, glumac Leonardo DiCaprio (42), poznat je, osim po svojoj zavidnoj karijeri, i po svojim osvajačkim pohodima. Od svoje petogodišnje veze s izraelskim modelom Bar Rafaeli (31), koja se udala za biznismena Adija Ezru i s njim dobila dijete, Leo nije bio u vezi dužoj od deset mjeseci. Sve njegove djevojke u posljednje su vrijeme dugonoge i plavokose ljepotice, uz to i vrlo mlade.

Bez obzira na to što se svako malo s drugom djevojkom budi u krevetu, mediji su se počeli šaliti kako Leo ipak ima jednu dugovječnu vezu u svom životu. Gaji ljubav prema kapama i kačketima, koje nosi skoro pa i na crveni tepih.

Profimedia

Za treninge i opuštene vožnje gradom Leo bira neku iz svoje velike kolekcije šilterica, koje često nose loga njegovih omiljenih klubova.

Profimedia

Leo je često na meti fotografa tabloidnih časopisa, pa je kape još na početku svoje karijere počeo koristiti kao sredstvo zaštite. Nije htio da ga prepoznaju na svakom koraku, no to mu baš i nije išlo za rukom. Ipak, koliko god bezuspješna bila njegova taktika, iz nje se izrodila njegova vječna ljubav prema pokrivalima za glavu.

Profimedia

Leo je najviše vezan za svoje kačkete, a sudeći prema tome koliko ih često nosi, smatra da mu vrlo dobro stoje.

Profimedia

Kačket je, po DiCapriju, za odlazak na kavu, za šetnju po plaži, za zavođenje prekrasnih djevojaka,...

Profimedia

Profimedia

Glumac se toliko dobro osjeća s kačketom na glavi, da ga čak nosi i u dokumentarcu "Prije potopa", koji je producirao.

Profimedia

Koliko mu dobro stoji, prosudite sami, no mi smo sigurni da nam ga je draže vidjeti bez njega, jer tada do izražaja najviše dolaze njegove nebeskoplave oči.

Profimedia

glumac

Leonardo DiCaprio

kapa

zavodnik

kačket

Podijeli članak