U odijelu ili bez njega

Najzgodniji u regiji: O njihovom poslu ne želimo previše slušati, ali oni su pravi melem za naše oči


Ines Madunić
01.01.2019.08:30
Najzgodniji u regiji: O njihovom poslu ne želimo previše slušati, ali oni su pravi melem za naše oči
Peđa Milosavljević, Vlado Kos, Darko Tomas/Cropix

sažeto

S ovim političarima možda ne dijelimo iste svjetonazore, ali moramo priznati da su zgodni


Ines Madunić
01.01.2019.08:30

Politika nam nije uvijek najdraža tema i oko toga se možemo samo naživcirati. Političara i njihovih obećanja već nam je navrh glave, baš kao i njihove nesposobnosti i dosadnih odijela. No, uvijek postoje iznimke i oni rijetki – zgodni političari. Kako ih nema mnogo s njima sigurno nećemo doći do parlamentarne većine, teško da ćemo glasati za njih svake četiri godine, ali ako biramo najhot političara regije, na naš glas mogu računati.

Na glasu kao jedan od najzgodnijih, ako ne i najzgodniji u cijeloj regiji već godinama je Čedomir Jovanović. Srpski oporbeni političar svoju popularnost i naklonost suprotnog spola duguje, kao prvo, lijepom licu, ali i isklesanom tijelu koje je prekrio brojnim tetovažama.

Facebook

Zgodan je bio ženama i u odijelu, ali kad je na Instagramu objavio fotografije s plaže u kupaćim gaćicama sve je bilo jasno. Od Čede zgodnijeg nema, a posebno nam je slatko kad vidimo koliko obožava svoju suprugu Jelenu s kojom ima četvero djece. Samo da što češće idu na odmor da možemo vidjeti nove fotke. Inače, po zanimanju je dramaturg i ima

Kad je prošle godine postao šef osječkog HDZ-a široj javnost postao je poznat Ivan Radić. Ovaj 31-godišnji političar Osječankama je već i prije vjerojatno zapeo za oko.

Osim što se bavi politikom, inženjer je građevine i vlasnik tvrtke, a jedno je vrijeme bio i saborski zastupnik. Ne znamo ima li djevojku, ali možemo se nadati da je još uvijek neženja.

Damir Habijan predsjednik je varaždinskog HDZ-a, diplomirani pravnik, ovisnik o vježbanju i Instagramu. Na društvenoj mreži često objavljuje fotografije koje nikad ne bismo spojili s nekim članom HDZ-a, ali nije da se bunimo.

Kao što smo već naglasili, možda ga nećemo zaokružiti na izbornom listiću, ali stisnuti "follo" na Instagramu je puno lakše i sa sobom nosi puno manje odgovornosti.

Bivši srpski predsjednik Boris Tadić jedan je od onih "George Clooney tipova", kojima tako dobro stoji sijeda kosa da ih ne možemo zamisliti s nekom drugom bojom. Ove godine navršio je 60 godina i još izgleda izvrsno.

Damir Glibušić/Cropix

Ovaj profesor psihologije trenutno je u drugom braku i ima dvoje djece, a iako se više ne bavi politikom, nismo ga mogli izostaviti s ovog popisa.

Iz istog razloga, počasno mjesto na ovoj listi dobio je i bivši hrvatski premijer Zoran Milanović. Iako mu mnogi puno toga zamjeraju jer "rane" od njegovog mandata još su relativno svježe, Milanović je, realno gledajući, najzgodniji hrvatski premijer dosad.

Boris Kovačev/Cropix

Mnogi su mu već sve oprostili pa se nadaju da će se Zoki iduće godine kandidirati za predsjednka države, što nije isključeno, ali nije baš ni izgledno, kako se sada čini.

političari

Zoran Milanović

Balkan

Čedomir Jovanović

Boris Tadić

Damir Habijan

najzgodniji političari

Ivan Radić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter