ZAR JE MOGUĆE?

Nakon 20 godina i odlaska iz Hitne službe, George Clooney vraća se na televiziju


HINA
14.01.2018.09:15
Nakon 20 godina i odlaska iz Hitne službe, George Clooney vraća se na televiziju
Reuters

sažeto

Amy Powell kaže da će dvostruki oskarovac za sudjelovanje u seriji po epizodi dobiti oko milijun dolara


HINA
14.01.2018.09:15

Američki glumac i redatelj George Clooney vraća se na male ekrane u novoj seriji "Kvaka-22", adaptaciji romana Josepha Hellera, koju će producirati, režirati i u kojoj će igrati jednu od uloga, punih 20 godina nakon odlaska iz američke hit-serije "Hitna služba".

Seriju će činiti samo šest epizoda, kazala je za Hollywood Reporter Amy Powell, ravnateljica studija Paramount Televisiona, koja producira seriju u suradnji s produkcijskom kućom Anonymous Content. 

U tijeku su pregovori s platformom za video-difuziju Hulu, rekao je za AFP izvor blizak projektu, potvrdivši informacije ranije objavljene u američkim medjima. 

Amy Powell kaže da će dvostruki oskarovac za sudjelovanje u seriji po epizodi dobiti oko milijun dolara.

Clooney će prvi put nakon dvadeset godina i uloge doktora Douga Rossa u tv-seriji "Hitna služba", koja ga je vinula među holivudske zvijezde, ponovno nastupati u jednoj tv-seriji. 

Hellerov satirični ratni roman prvi je put objavljen 1961., a radnja mu je smještena u vrijeme Drugoga svjetskog rata. Adaptaciju romana za veliko platno 1970. godine je snimio Mike Nichols. 

Fabula romana prati priču Yossariana, bombardera ratnog zrakoplovstva i druge likove, koji na otoku Pianosi blizu Italije pokušavaju napustiti vojsku prije moguće pogibije.

George Clooney

televizija

Hitna služba

Podijeli članak