Skandal u susjedstvu

Nakon prijave za silovanje, jednog od najpoznatijih dizajnera mladić ponovno prijavio za seksualno uznemiravanje


Ines Madunić
01.10.2018.19:30
Nakon prijave za silovanje, jednog od najpoznatijih dizajnera mladić ponovno prijavio za seksualno uznemiravanje
Aleksandar Dimitrijević/Cropix

sažeto

Darko Kostić prije mjesec i pol izašao je iz pritvora, a uskoro mu počinje suđenje za zlostavljanje mladića


Ines Madunić
01.10.2018.19:30

Jedan je od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, a njegove kreacije vole i hrvatske zvijezde, no Darko Kostić u posljednje vrijeme u medijima je samo zbog kaznenih djela.

Mladić (24) je nedavno zvao policiju kako bi ga prijavio za seksualno uznemiravanje, piše Kurir. Na kraju se ispostavilo kako se radilo o dobrovoljnom seksu, no Kostiću je puknuo prezervativ. Mladić se, kako je ispričao policiji, bojao zaraze spolnih bolesti pa ga je molio da stane, no ovaj nije htio.

Iako je nazvao policiju, kasnije je rekao da se samo uplašio te da nije bilo nikakvog zlostavljanja pa zato nije ni podnio nikakvu kaznenu prijavu.

Kostić je prije mjesec i pol dana izašao iz pritvora u kojem je bio skoro dva mjeseca zbog zlostavljanje maloljetnika L.J.(15).
Branit će se sa slobode, a suđenje mu počinje 11. listopada.

Osim toga, protiv njega je prijavu za seksualno uznemiravanje podnio i 22-godišnjak B.Š., a optužnica je podignuta i zbog posjedovanja i konzumiranja opojnih droga koje je navodno dao maloljetniku bez da mu je to rekao.

Kostić se o optužbama oglasio na društvenim mrežama nakon što je u kolovozu izašao iz pritvora.

"Poslije najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča, želio bih se zahvaliti na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima i klijentima koji su , kao i moja obitelj, bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda Darko Kostić od petparačkih novina i neistinitih tekstova. Jedino silovanje i zlostavljanje, i to medijsko, proživio sam ja, jer za silovanje nikad i nisam bio optužen. Pravda je spora, ali dostižna", napisao je Kostić te dodao da je podnio više od 20 tužbi protiv medija.

seksualno zlostavljanje

suđenje

optužbe

seksualno uznemiravanje

pritvor

Darko Kostić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter