Izgleda bolje nego u ranoj mladosti

Napravila veliki zaokret, nestala sa scene koja ju je obožavala i udala se za Pupovčevog sina na intimnoj ceremoniji... No, nije Vesna gubila vrijeme!


Barbara Marinović
10.11.2018.15:00
Napravila veliki zaokret, nestala sa scene koja ju je obožavala i udala se za Pupovčevog sina na intimnoj ceremoniji... No, nije Vesna gubila vrijeme!
Foto: CROPIX

sažeto

Vesna Pisarović je tijekom svojih pop dana stvorila singlove za pamćenje...


Barbara Marinović
10.11.2018.15:00

Svima nedostaje na sceni, a ima za to puno razloga. Stoga ne sumnjamo da će se ekipa na Brucošijadi FER-a sjajno zabaviti kada na stage, između ostalih, izađe Vesna Pisarović. Najveće hitove pjevačice svi znaju, i mnogima je bilo zaista žao kada je nestala sa estrade. Napravila je to zbog školovanja svog glasa i želje da se posveti jazzu, svojoj velikoj ljubavi.

Glazbi je Vesna posvećena od djetinjstva. Svirala je flautu, pjevala po zborovima, natjecala se u dječjim glazbenim natjecanjima. Kada se 90-ih iz Požege doselila u Zagreb, počela je nastupati po klubovima i pisati pjesme. Posvetila se usto i studiju na Filozofskom fakultetu, no glazbena karijera krenula je sjajno.

Kako i ne bi kada ju je krasio talent, usto ju je snašla i suradnja s Milanom Vlaović koja je za nju počela tada pisati pjesme. Predstavljala je Hrvatsku i na Eurosongu 2002. godine, a pjevajući na engleskom singl 'Sasvim sigurna'. Nakon što je objavila 2005. godine album, povukla se sa scene, a 2009. udala za Ozrena Pupovca na skromnoj i intimnoj ceremoniji.

Vijest je medijima potvrdio njegov otac, poznati političar Milorad. Par je živio u Nizozemskoj, ali i Berlinu, gdje su se oboje usavršavali i školovali. Ozren je bio na poslijediplomskom studiju, a Vesna pohađala studij pjevanja. Posvetila se u tom periodu jazzu, a glazbom se bavila cijelo vrijeme. Proteklog ljeta pojavila se na 21. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, a sada pjeva i na Brucošijadi. Zgodna Vesna isticala se lijepim licem i skladnom linijom, a mora se priznati da danas izgleda čak i bolje nego li je izgledala u ranoj mladosti.

Milana Vlaović

Vesna Pisarović

Ozren Pupovac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter