Hey, boy, sretan rođendan!

Naš najdraži Ryan veliki je humanitarac i gurman, i da, izgleda savršeno bez majice


Ines Madunić
12.11.2017.15:50
Naš najdraži Ryan veliki je humanitarac i gurman, i da, izgleda savršeno bez majice
Profimedia

sažeto

Ryan Gosling danas ima 37 godina, a otkrivamo sve što o njemu još niste znali


Ines Madunić
12.11.2017.15:50

Ok, znali ste da ima savršeno tijelo. Baš kao što je Emma Stone rekla u "Crazy, Stupid, Love" - kao da je photoshopiran.

Ali, Ryan Gosling nije samo zgodan. Rođen u Kanadi 12. studenog 1980. godine, već s 13 godina postao je dječja zvijezda na Disney Channelu u The Mickey Mouse Clubu, gdje su karijeru počeli Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera, i drugi.

Prva velika uloga došla je 2001. u filmu "The Beliver", a najviše se probio s "Bilježnicom" 2004. godine. Nakon toga nominiran je za Oscara za filmove "Half Nelson" i "La La Land", a obožavamo ga i u "Blue Valentine", "Drive", "The Ides of March" i "The Bog Short", kao u novom "Blade Runneru 2049".

Osim što je izvrstan glumac, Ryan je i veliki humanitarac te surađuje s nekoliko velikih humanitarnih organizacija. Više puta bio je na misijama s njima u Africi, posebno u ratnim područjima.

Također je i veliki gurman i vlasnik je marokanskog restorana Tagine na Beverly Hillsu.

U vezi s Evom Mendes (43) je od 2011. godine i imaju dvije kćeri, Esmeraldu (3) i Amadu (1).

A na internetu Ryan je poznat kao lice "hey, girl" memea, u kojem je predstavljen kao najbolji dečko kojeg cura može imati. Na njegovoj fotki stoji izjava koja počinje s "hey, girl", i Ryan uvijek ima nešto lijepo za reći. Npr. kako će misliti da si seksi i dok nosiš tajice doma cijeli dan, ili da prestaneš misliti na štednju jer zna da ti stvarno trebaš te nove cipele.

Da, Ryan je na internetu savršeni boyfriend, a njegov rođendan najbolje je proslaviti gledajući neki njegov film.

star vibes

glumac

rođendan

Ryan Gosling

Podijeli članak