Uvrštena među najljepše na svijetu

Naša glumica karijeru je počela kao fatalna i nevjerna supruga, a izgledom je odmah osvojila cijelu Jugoslaviju


Barbara Marinović
12.01.2019.12:00
Naša glumica karijeru je počela kao fatalna i nevjerna supruga, a izgledom je odmah osvojila cijelu Jugoslaviju
Foto: Youtube/CROPIX

sažeto

Sanja Vejnović pojavila se na sceni kao 20-godišnja djevojka, iznimne ljepote i glumačkog talenta


Barbara Marinović
12.01.2019.12:00

Objavila je fotografiju jedne od svojih najdražih uloga, u kojoj je utjelovila Milicu Mamić u seriji 'Kud puklo da puklo'. Prljava, pogođena sceniranom eksplozijom, Sanja na fotografijama s Instagrama u toj ulozi izgleda znatno drugačije negoli smo navikli. Vejnović je velika ljepotica, još otkako se pojavila na ekranu. Drugačije nije ni danas, godine Sanji ne mogu ništa.

Otkako se prvi put pojavila na ekranu, Sanja je okarakterizirana jednom od najatraktivnijih žena s ovih prostora. U kultnom filmu 'Banović Strahinja' Sanja je glumila sa svega 20 godina, postavši odmah zvijezda. Utjelovila je Anđu, nevjernu i lijepu suprugu, a zapažena je bila i njezina uloga u 'Varljivom ljetu', u kojem je glumila Čehinju Ruženjku.

O putenosti Sanje Vejnović govori i činjenica da je prije par godina svrstana na IMDb-u među jednu od najljepših svjetskih glumica starijih od 40 godina. Privatno je iza nje dug brak s fotografom Goranom Mećavom, s kojim je dobila dvoje djece. U vremenu kada je u nježnoj dobi dobila veliku slavu, dobila je i ljubav, upoznavši Gorana na setu. Bila je 1984. godina, a vjenčali su se tri mjeseca nakon početka veze. Iako su se razveli, ostali su jako dobri prijatelji, a kada je nedavno završila na hitnoj operaciji, upravo je Goran bio jedan od onih koji su joj pomogli da se što prije oporavi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on Dec 23, 2018 at 7:08am PST

sanja vejnović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter