Stigla djevojčica

Navodna ljubavnica Brada Pitta rodila drugo dijete


Mirjana Filipović
17.03.2017.09:05
Navodna ljubavnica Brada Pitta rodila drugo dijete
Profimedia

sažeto

U trenutku kada je na Instagramu objavila da u njezinu obitelj stiže prinova, Marion je bila u centru pažnje medija jer je baš u tom trenutku Angelina Jolie podnijela zahtjev za rastavu od Brada Pitta


Mirjana Filipović
17.03.2017.09:05

Da s partnerom Guillaumeom Canetom čeka drugo dijete Marion Cotillard potvrdila je prošle godine u rujnu, a njihova djevojčica sada je stigla na svijet.

Francuskoj glumici i njezinom partneru ovo je drugo dijete. Zajedno već imaju petogodišnjeg sina Marcela.

U trenutku kada je na Instagramu objavila da u njihovu obitelj stiže prinova, Marion je bila u centru pažnje medija jer je baš u tom trenutku Angelina Jolie podnijela zahtjev za rastavu od Brada Pitta, a Marion je predstavljala film 'Allied' koji je snimila s holivudskim glumcem.

U tom periodu spominjalo se da je upravo ona razlog raspada braka Pitta i Jolie, no ona je to oštro opovrgnula u svojoj izjavi na društvenoj mreži gdje je dala do znanja da je to jedini put da će takve navode i komentirati.

- Čovjeka svog života upoznala sam prije mnogo godina. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj, jedini čovjek kojeg trebam i želim - objasnila je tada Marion što misli o svom partneru.

Glumica je Guillaumea upoznala dok su zajedno snimali film Love Me If You Dare. On je tada bio u braku s Diane Kruger, a nakon što se njihov brak okončao, prijateljstvo s Marion preraslo je u nešto više.

Profimedia

Brad Pitt

rođenje djeteta

Marion Cotillard

Podijeli članak