Ona traži milijun dolara odštete

Holivudski zavodnik i miljenik žena pijan pretukao bivšu djevojku?


Mirjana Filipović
19.09.2017.09:25
Holivudski zavodnik i miljenik žena pijan pretukao bivšu djevojku?
Getty

sažeto

Prijatelji Ryana Phillippea tvrde da je Elsie Hewitt incident sama izazvala


Mirjana Filipović
19.09.2017.09:25

Ryan Phillippe (43) proslavio se krajem devedesetih ulogama u filmovima 'Znam što si radila prošlog ljeta' i 'Okrutne namjere'. Bio je jedan od onih glumaca za kojim su ludjele žene diljem svijeta, no nakon spomenutih uloga i braka s Reese Witherspoon, njegova gluma nikako nije dolazila do izražaja.

Profimedia

A sada se našao u centru skandala jer naime, njegova bivša djevojka Elsie Hewitt optužila ga je da ju je početkom srpnja pretukao. Elsie tvrdi da je glumac bio poprilično pijan te da ju je napao i gurnuo niz stepenice nakon što je došla pokupiti neke stvari iz njegovog doma. Čim ga je napustila, otišla je u bolnicu i napad prijavila policiji.

 

post makeup pre wardrobe ? in need of more smiling why am i so serious!!

A post shared by Elsie ?? (@elsiehewitt) on Aug 30, 2017 at 8:02am PDT

Zbog trauma koje je pretrpjela, ova 21-godišnjakinja traži milijun dolara odštete, a sve je potkrijepila fotografijama modrica koje su joj ostale nakon sukoba s njim.

No izvori bliski Ryanu tvrde da je upravo Hewitt bila ta koja je potaknula incident, te da je ona ta koja je u njegov dom došla alkoholizirana i fizički ga napala.

 

white n ? in ??

A post shared by Elsie ?? (@elsiehewitt) on Aug 10, 2017 at 8:04am PDT

Elsie, poznata po editorijalu koji je snimila za Playboy, u tužbi koju je podnijela protiv glumca tvrdi da Ryan konzumira razne droge uključujući kokain i ecstasy.

Par je u vezi bio od travnja ove godine.

Phillippe je ranije bio zaručen za studenticu prava Paulinu Slagter, ali su vezi okončali u studenom prošle godine poslije pet zajedničkih godina.

 

?happy weds☀️ @passmorepics

A post shared by Elsie ?? (@elsiehewitt) on Jul 19, 2017 at 8:07am PDT

Glumac je od 1999. do 2007. bio u braku s Reese Witherspoon s kojom ima dvoje djece, kćer Avu i sina Deacona. S bivšom djevojkom Alexis Knapp ima i kćer Kailani.

glumac

zlostavljanje

Ryan Phillippe

Podijeli članak