Petra je sve napustila zbog ljubavi

Nekad je rasturala u 'Pola ure torture', a danas uživa u kalifornijskoj bajci uz zgodnog poduzetnika


Barbara Marinović
11.08.2018.12:30
Nekad je rasturala u 'Pola ure torture', a danas uživa u kalifornijskoj bajci uz zgodnog poduzetnika
Instagram

sažeto

Petra Nižetić od onih je koje zaista nedostaju na javnoj sceni


Barbara Marinović
11.08.2018.12:30

Javnost je Petru Nižetić upoznala kao mladu djevojku koja je s najboljom prijateljicom Marijanom Batinić radila sjajnu emisiju 'Pola ure torture'. Odlične su Marijana i Petra bile u svojim počecima i dok se emisija odavno prestala prikazivati, a Petra i Marijana poslovno se razdvojile, njihovo prijateljstvo jako je kao nekada. Nije im prepreka ni daleka Amerika u kojoj se Petra našla zbog ljubavi prema građevinskom poduzetniku Frani Masteliću. Nedavno su se vjenčali i u Hrvatskoj, a upravo je Batinić Marijani bila kuma na vjenčanju u Splitu.

 

• U ovih zadnjih misec dana stigli smo se vinčat, priživit grupni honey moon na Visu, podružit se s rodbinom i prijateljima, izist pašticadu u Privoru, razridit kivije u Brnazama, bacit se par puta u more i jednom (u robi) u bazen, sredit zube, ošišat se više od samo jednom, postat svjetski viceprvaci, dočekat svjetske viceprvake i punih se srdaca vratit u San Francisco (doduše bez kufera koji je negdi zapea s bračkim maslinovim uljem, slavonskim kulenom i još par stvari koje u tudžini život znače). Pouka: život je kratak, a godišnji još kraći..zato uživaj u svakom trenutku 😍🤟🏼 Fala svima koji su #croatiandays učinili nezaboravnim. Neke sam spomenula u intervjuu za @gloria.hr , a one koji su htjeli ostati anonimni volim podjednako ♥️ ovo su zadnje slike od #croatianwedding obećajem, a potpisuje ih Šoltanin @matejpasalic 😘 . . . #vacationmodeoff #croatiandays #backtoreality #wedding #bride #modakomoda #picoftheday #weddingdress #split #croatia

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on Jul 23, 2018 at 8:20am PDT

Ne čudi što je danas obiteljski život Petra sagradila u Americi. Dalekim destinacijama bila je oduvijek sklona, a putovanja su je ispunjavala na poseban način. Prije Frane i SAD-a, živjela je jedan period u Barceloni. Tamo je studirala audioviozalnu produkciju, upoznavala kulturu i jezik. Snašla se i oduševljena je bila tamošnjim životom. Osim novinarstva, Petra je oduvijek bila zainteresirana i za modu, kao i njezin brat Luka Nižetić. Ne čudi stoga što je otvorila i modni blog Moda Komoda. Iako je po struci pravnica, tim poslom se nikad nije bavila, jednostavno joj je televizija bila i ostala ljubav.

Oduvijek vrckava, urbana, lijepa, vesela - Petra zaista fali na našoj javnoj sceni. Nedostaje i njoj Hrvatska, a posebno obitelj i prijatelji. Ne čudi što je onda u Americi zna posjetiti brat ili njena Marijana.

A sve je napustila romantična Petra zbog ljubavi. Uz njenog Franu ništa joj toliko ne nedostaje, sve je lakše. Dalmatinca s američkom adresom upoznala je preko zajedničke prijateljice, a sve se odvilo u restoranu njezinog brata Luke na Visu. Osvojio ju je svime, iako ni sama nije vjerovala da je tog dana upoznala svog supruga. S njim je otišla u Kaliforniju, gdje i danas žive i uživaju u svemu što ta sredina nudi. Ipak, srce vuče južnom kraju pa su se Petra i Frane prije par tjedana odlučili obnoviti zavjete i u Dalmaciji. Učinili su to i nakon toga vratili se u svoj dom u SAD.

Petra Nižetić

Frane Mastelić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter