'Treba mi pomoć, bojim se'

Nekadašnja teen zvijezda strahuje da boluje od HIV-a, teži samo 52 kilograma


Mirjana Filipović
14.09.2017.09:35
Nekadašnja teen zvijezda strahuje da boluje od HIV-a, teži samo 52 kilograma
Profimedia

sažeto

Život obitelji Carter zadnjih su godina obilježile tragedije i problemi


Mirjana Filipović
14.09.2017.09:35

Aaron Carter (29) nekadašnja je teen zvijezda koji je glazbenu karijeru gradio u sjeni brata Nicka iz Backstreet Boysa. Nikada nije bio slavan kao Nick, a iako ima tek 29 godina, čini se da je Aaronu, kao i brojnim tinejdžerskim zvijezdama, teško pao život u svijetu slave.

Naime, Aaron ovih dana sve zabrinjava svojim istupima u medijima. Nakon što je prije nekoliko dana u prvom dijelu emisije 'The Doctors' otvoreno progovorio o ovisnostima o plastičnim operacijama i antidepresivima, sada je izrazio strah da boluje od HIV-a nakon što se u drugom dijelu iste emisije podvrgnuo testiranju.

- Trebam pomoć, bojim se - rekao je pred kamerama Aaron koji trenutačno teži samo 52 kilograma, a upravo zbog manjka kilograma uvjeren je da je bolestan.

Rezultate testa Aaron bi trebao dobiti danas tijekom dana.

Prije nego što se pojavio u ovoj emisiji, Aaron je bio uhićen zbog posjedovanja marihuane i vožnje pod utjecajem opijata, a priznao je i da je biseksualan.  

Život obitelji Carter zadnjih su godina pratili skandali i tragedije. Prije četiri godine Aaronova i Nickova sestra preminula je od predoziranja antidepresivima, Nick je već godinama ovisan o drogi i alkoholu, a jednom je prilikom izjavio da je počeo piti već sa šest godina. O svojim problemima sve je ispričao u showu Ellen DeGeneres 2009. godine. No čini se da se smirio otkako se 2014. godine vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Lauren Kitt, a godinu kasnije dobili su dijete.

zdravlje

Aaron Carter

Podijeli članak