Umjesto sarme - kokain

Neki na skijanju uživaju s obitelji, ali neki idu zbog razuzdanih zabava visoko u planinama: Zlatna mladež uživa u orgijama i kokainu kojeg lako nabavljaju


100posto
15.01.2019.14:00
Neki na skijanju uživaju s obitelji, ali neki idu zbog razuzdanih zabava visoko u planinama: Zlatna mladež uživa u orgijama i kokainu kojeg lako nabavljaju
iStock

sažeto

Kako zapravo izgledaju provodi u Alpama?


100posto
15.01.2019.14:00

Početak godine mnogima je rezerviran za skijanje, obiteljske odmore u planinama Slovenije, Austrije, Italije ili Švicarske. Popularna odredišta već se znaju, Hrvati imaju svoje favorite i već se godinama svi poluironično šale na račun lonaca sarme koji se voze preko granice kako bi se uštedjelo na hrani.

No, visoko u planinama sarma nije jedino što se konzumira.

"Seks, droge, orgije, lavine, nemoralno ponašanje na poslu, bogati delinkventi, ruske prostitutke - sve što biste mogli očekivati od miksa bogate mladeži i velikih nadmorskih visina", napisala je blogerica pod nadimkom Belle de Neige, Britanka koja godinama radi u skijaških resortima po Europi. Sezone tamo jednako su naporne i izazovne kao i one ljetne na moru. Pola godine rada od jutra do sutra te traženje olakšanja u bilo čemu tih nekoliko sati koliko nisu na poslu.

"Jedna se djevojka s kojom sam radila uvalila u nezgodu nakon što je oralno zadovoljila trojicu muškaraca nakon božićne zabave. Jedan od njih to je sve snimio i pustio na televizoru u baru nekoliko dana poslije. Nije bila prisiljena ni na što, ali situacija je bila jako neugodna. Nije bilo nikoga tko bi joj pomogao nakon svega toga", stoji u ispovijesti.

Druga kolegica bila je poznata po tome što je u sezoni spavala s oko 200 muškaraca.

"To bi značilo otprilike po dva svaki dan", kaže blogerica, koja je došla odraditi sezonu jer je upravo prekinula s dečkom i imala je smrtni slučaj u obitelji.

"Sve se ubrzo pretvorilo u spiralu nemoralnog ponašanja. Između ostalog, čistila sam wc-e četkicama za zube svojih gosti, stavljala sam im izmet u hranu jer su bili nepristojni, za doručak sam pila votku i vozila ljude na aerodrom nakon što sam uzela kokain. Bezbroj puta oralno sam zadovoljila neke tipove u wc-u, imala sam trojac u luksuznoj kolibi, a jednom sam se probudila u vlastitoj povraćotini pored tipa kojeg sam jedva znala", ispričala je Belle.

Takve zabave nisu rezervirane samo za ljetovanja na Jadranu. Štoviše, iako su svi pod slojevima odjeće, činjenica da ste visoko u planinama, svatko u svojoj kolibi i s puno vremena na raspolaganju - a i novca, ako ste već tamo - jasno je da će se stvari oteti kontroli. Drogu nikad nije teško nabaviti u takvim situacijama, a oni redovni gosti znaju točno kome se mogu obratiti.

Vidjela je svega - od razuzdanih momačkih zabava zlatne mladeži sve do fine gospode koji su kolibe ostavljali u potpunom kaosu.

"Jedna grupa Latvijaca došla je s nekoliko prostitutki. Ostali su tjedan dana, a tragove kokaina i krvi ostavili su po cijeloj kabini. Stalno su hodali goli, seksali su se u sauni, a mojem su kolegi ponudili usluge prostitutke koja je bila s njima", tvrdi blogerica.

O svojim avanturama napisala je i knjigu s najluđim avanturama, a moguće je da će se tamo prepoznati i neki članovi hrvatskog jet seta koji ne propuštaju skijanje početkom godine.

kokain

skijanje

orgije

zabave

newsletter

Prijavite se na Newsletter