Šokira, no to je ni najmanje nije briga

Neki se zbog nje snebivaju, drugi oduševljavaju! Vori je već 18 godina vjeran samo svojoj specifičnoj Olji


Barbara Marinović
06.12.2018.17:00
Neki se zbog nje snebivaju, drugi oduševljavaju! Vori je već 18 godina vjeran samo svojoj specifičnoj Olji
Foto: CROPIX

sažeto

Olja Vori supruga je legendarnog rukometaša, u ljubavi su 18 godina i jako su sretni. U ljubavi je Vori i sa modom i specifičnim joj odabirima


Barbara Marinović
06.12.2018.17:00

Dugonoga žena specifičnog, sebi svojstvenog stila, koja uvijek privlači pozornost - gdje god se pojavila. Može se to zaista reći za Olju Vori, suprugu legendarnog rukometaša Igora, koja je tijekom godina javnog pojavljivanja svojim stajlinzima opetovano privlačila pozornost.

Iako je trendseterica, Olja ne slijedi slijepo trendove, već svemu doda svoj završni potpis. Postala je tako jedna od najuočljivijih persona zagrebačke špice, javnih događanja... O Olji se uvijek govori i piše, a zbog svojih kombinacija nekad se znala naći i na meti kritike. Nju to nimalo ne brine, gura po svome.

Foto: CROPIX

U svemu joj je i suprug Vori velika podrška, ipak je iza njih već 18 godina ljubavi. Naime, upoznali su se Olja i Igor u kvartovskom kafiću u Zagrebu. U tom periodu Olja je bila studentica, živjela je u Studentskom domu, a za džeparac radila kao hostesa. Sedam godina su potom bili u vezi, ta godina za njih nije bila krizna. Dapače, nakon sedam godina veze odlučili su se vjenčati, i to bez ikakve pompe, u tajnosti.

Foto: CROPIX

Stigao je dvije godine kasnije sin Petar, a poslije i kćerkica Nika, s kojom se poznata majka voli nekad modno upariti. Doduše, ne kada je kombinacija riskantna za zdravlje - kakva je bila kada je u kućom ogrtaču, na snijegu, išla prošetati psa. Tada su joj obožavatelji poručili da bi završili na dijalizi da su na njezinom mjestu. Nije to omelo Olju pa je nastavila po svome - tko će što reći ili komentirati, njoj je manja briga.

Foto: CROPIX

Olja Vori

Igor Vori

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter