Tajne kraljevskog vjenčanja

'Nešto plavo': Meghan je u vjenčanicu dala zašiti komad odjeće koju je nosila na prvom dejtu s Harryjem


Ines Madunić
23.09.2018.20:55
'Nešto plavo': Meghan je u vjenčanicu dala zašiti komad odjeće koju je nosila na prvom dejtu s Harryjem
Getty Images

sažeto

U novom dokumentarcu saznat ćemo romantične detalje o Meghaninoj Givenchy vjenčanici


Ines Madunić
23.09.2018.20:55

Tradicija nalaže da mladenka na vjenčanju za sreću treba imati nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo. A Meghan Markle nedavno je otkrila što je bilo njezino "nešto plavo" i užasno je romantično.

Vojvotkinja od Sussexa u novom dokumentarcu, koji će se uskoro emitirati na britanskom ITV-u, par mjeseci nakon vjenčanja ispričala je neke nepoznate detalje o svojoj Givenchy vjenčanici koju je dizajnirala Clare Waight Keller.

Tako je otkrila da je u podstavu dala ušiti komad tkanine odjeće koju je nosila na prvom dejtu s princom Harryjem - to je bilo njezino "nešto plavo".

Getty Images

Također je ispričala kako je njezina ideja bila da veo bude izvezen s 53 cvijeta koji su simboli isto toliko država Commonwealtha.

Bila je to posveta kraljici Elizabeti II, koja je takav veo imala na svojoj krunidbi 1953.

"Bilo je to zabavno iznenađenje za mog sadašnjeg supruga koji nije znao za to i bio je presretan kad je saznao da sam to izabrala za naš zajednički dan. Meni je to bilo važno jer postajem članica kraljevske obitelji. Mislim da su i drugi članovi obitelji bili pozitivno iznenađeni i da su cijenili to što sam pokazala razumijevanje za naš rad sa svim nacijama Commonwealtha. Nadam se da se ljudima svidjelo, ja sam uživala u stvaranju zajedno s dizajnericom", rekla je Meghan.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

vjenčanica

kraljevsko vjenčanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter