Slavna glumica pronađena mrtva

Nije mogla bez droge i alkohola, posljednje dane živjela je na cesti, a iz kuće ju je izbacila i svekrva


Dolores Drvodelić
24.04.2017.08:10
Nije mogla bez droge i alkohola, posljednje dane živjela je na cesti, a iz kuće ju je izbacila i svekrva
Profimedia

sažeto

Erin Moran koja je karijeru započela još 1970-ih godina, umrla je od predoziranja heroinom, potpuno švorc i bez krova nad glavom


Dolores Drvodelić
24.04.2017.08:10

Glumica Erin Moran (56) iznenada je umrla od, kako se sumnja, predoziranja heroinom. Svoje je posljednje dane živjela bez krova nad glavom i potpuno švorc.

Njenu karijeru obilježio je svojedobno vrlo popularan sitcom 'Sretni dani', koji se emitirao čak deset godina. Glumica je utjelovila tinejdžericu Joanie Cunningham, koju je počela glumiti kao trinaestogodišnjakinja. No to nije bila njena prva uloga, jer svoj je prvi posao odradila s tek pet godina, pojavljujući se u televizijskoj reklami jedne američke banke. Zbog velike popularnosti lika Joanie Cunningham, Erin je dobila i svoju spin-off seriju, no serija nije postigla jednaku popularnost. Nakon toga pojavljivala se u serijama poput Ubojstvo, napisala je i Dijagnoza: Ubojstvo.

Moran nije uspjela ostvariti značajnije uloge na televiziji i na filmu, pa je utjehu potražila u alkoholu i drogama. Kako nije ostvarila karijeru o kojoj je sanjala, glumica je tvrdila da je oboljela od depresije.

Sa svojim drugim suprugom, Steveom Fleischmannom, živjela je u kući u Kaliforniji, no zbog velikih dugova banke su im je zaplijenile, pa se bračni par preselio u kuću Steveove majke u naselje prikolica u Indianu. Kako je glumica nastavila s opijanjem i divljim izlascima, svekrva to nije mogla više podnositi, pa ju je tijekom svađe, koja je uključivala velike količine alkohola, istjerala na cestu. Od tad je Moran živjela u raznim motelima, a posljednjih mjeseci i na cesti. Ostala je bez centa.

Iako su joj kolege pokušavali pomoći i izbaviti je iz pakla ovisnosti, tvrde kako je Erin uvijek išla glavom u zid i da nije dopustila da joj se pomogne. Njen temperament posljedično ju je gurnuo u smrt.

predoziranje

beskućnica

Erin Moran

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter