Ljetna romansa ili prava ljubav?

Nije ni nalik Antoniju, koji ju je toliko obožavao! Seksi BB Lucija pronašla ljubav uz kršnog Novosađanina?


Barbara Marinović
18.09.2018.18:00
Nije ni nalik Antoniju, koji ju je toliko obožavao! Seksi BB Lucija pronašla ljubav uz kršnog Novosađanina?
Screenshot/Instagram

sažeto

Lucija Stojak provela je radno ljeto na Zrću, gdje je radila kao voditeljica jednog kluba


Barbara Marinović
18.09.2018.18:00

Zgodna Splićanka Lucija Stojak istaknula se temperamentnom i izgledom u nedavno završenom RTL-ovom Big Brotheru. U nizu kandidata koje je lako zaboraviti, Lucu je nešto teže ignorirati. Kada je u kuću ušla, mlada reality zvijezda otkrila je da radi u kockarnici i ne može živjeti bez svoje kozmetike. No, kada je kuću napustila - pronašla je novo profesionalno usmjerenje - postala je voditeljica jednog kluba na Zrću.

 
 
 
View this post on Instagram

🌈🔅🐳 @bitemystyle1 👙👑 #aquarius #summer2018🌴

A post shared by L U C I J A S T O J A K (@lucija_stojak) on Jul 6, 2018 at 7:40am PDT

Čini se da se, usto, i zaljubila. Posljednjih par dana provela je tako u Beogradu, Novom Sadu te Budvi. Ako je suditi prema društvenim mrežama, tamo ju je odvela ljubav. Naime, Lucija je u naručju kršnog Novosađanina provela ljeto, a ušli su zajedno i u jesen. Šetnjica Beogradom, romantika u Budvi, a prije svega toga i na Zrću... Dobro se Stojak snašla.

Osim toga, društvene mreže i pratitelje na istima osvaja svojim atraktivnim izgledom pa joj tepaju da je savršena, zgodna, atraktivna i da se nikad ne treba mijenjati. Nakon izlaska iz Big Brothera najviše se družila sa svojim Dalmatincima - Marinom Novakovićem i Lucianom Plazibatom te Tomislavom Rosom.

Screenshot/Instagram

Najviše je pozornosti privukla izjavom da se nikada nije seksala jer traži onog pravog, a osim toga, pozornost je privukao i njen odnos s Antonijem Benčakom. Naime, on je otvoreno priznao tijekom showa da je zaljubljen u fatalnu Luciju, a ona nije htjela s njim ništa osim prijateljstva. Stvaralo im je to i probleme u odnosu pa su se učestalo svađali. Nije upalilo Benčaku zavesti Luciju, što je dobro jer ju je nakon BB-a dočekalo ljeto i, možebitno, onaj pravi

 
 
 
View this post on Instagram

dok život juri, ja cu lagano 🏛⏳🖤 #knezmihailova #belgrade

A post shared by L U C I J A S T O J A K (@lucija_stojak) on Sep 14, 2018 at 6:20am PDT

big brother

BB

Lucija Stojak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter