Nova najljepša Zagrepčanka

Nika Poljak preuzela krunu na izboru za Miss Zagreba


Dina Plevnik Hajduk
02.04.2017.11:30
Nika Poljak preuzela krunu na izboru za Miss Zagreba
Press Foto

sažeto

Zagreb je sinoć dobio novu Miss!


Dina Plevnik Hajduk
02.04.2017.11:30

Sinoć se u Klubu The Best Venue Hall u Zagrebu održao Izbor za Miss Zagreba.

Krunu najljepše od dosadašnje misice Antonele Ivanović preuzela je Nika Poljak, dok se na mjestu prve pratilje našla Elena Dizdar, a na mjestu druge pratilje Diana Lekić.

Djevojke su se žiriju predstavile u šest izlazaka, u sportskim kombinacijama kao i u prekrasnim večernjim haljinama, a program je vodila Ivana Šundov.

Press Foto

Nika Poljak će se u rujnu pridružiti ostalim pobjednicama županijskih izbora u izboru za titulu Miss Hrvatske.

Press Foto

Uz ljepotice koje su se natjecale na izboru za najljepšu Zagrepčanku, publiku su zabavljali pjevači Dino Petrić Richie i Angie, a cijela priča imala i humanitarnu notu.

"Lijepo je biti lijep, ali to nije dovoljno.", poručuju glasnogovornici izbora koji dodaju: "Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt zvan "Ljepota sa svrhom" koji za cilj ima poticanje volontiranja i humanitarnih projekata, a cijelu priču podržao je i Dalaj Lama. Ovaj svijet više nego ikad treba ljude koji će napraviti promjenu, zauzeti se za druge i tako ga učiniti boljim i ljepšim mjestom za život."

Press Foto

Tako se i Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra i našim poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarni projekt "Njegujmo život" koji nas sve poziva da brinemo i "njegujemo" jedni druge.

Svi ste čulu za djecu leptire, djecu s osjetljivom kožom kojima je i jedan mali dodir bolan, udruga Debra bavi se ovakvom djecom i zato treba pomoć svih nas.

U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec, poznatijom kao Holly Style.

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta će na svih svojih 20 županijskih izbora, kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj priči tako što će moći kupiti butelju ovog posebnog rosea i biti potaknuti da i oni brinu o drugima.

Press Foto

ljepotica

Miss Zagreba

Nika Poljak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter