Ljubitelj lijepih žena i starina

Nikolinin Vidoje nasljednik je najpoznatijeg i najbogatijeg antikvara u regiji! Kolekcija umjetnina Miše Grofa je neprocjenjiva!


100posto
14.01.2019.14:00
Nikolinin Vidoje nasljednik je najpoznatijeg i najbogatijeg antikvara u regiji! Kolekcija umjetnina Miše Grofa je neprocjenjiva!
Foto: CROPIX

sažeto

Viktor Ristović otac je Vidoja, supruga naše poznate voditeljice Nikoline Pišek! Osim nje, Vidoje obožava starine i umjetnine pa ne zaobilazi ni Britanac nedjeljom


100posto
14.01.2019.14:00

Relacija Zagreb - Beograd paru Ristović način je života. Žive na dvije adrese otkako su se prije nešto više od pet godina vjenčali u Francuskoj, a potom dobili i djevojčicu Unu. Našao je Vidoje i u Zagrebu način da utaži svoju veliku strast. Nikolina je na prvom mjestu, no velika je njegova ljubav i prema umjetninama. Tako je sretno i veselo u nedjelju Vidoje razgledavao sajam antikviteta na zagrebačkom Britancu, a čini se da je ponešto i kupio. Budući da je po zanimanju povjesničar umjetnosti, ne čudi što je Vidoju Britanac posebno mio.

Veliku je ljubav prema umjetninama naslijedio od oca Viktora, inače poznatog i pod nadimkom Miša Grof. Srpski mediji pišu da se radi jednoj od najbogatijih obitelji u zemlji, a nema sumnje da je Ristović najbogatiji i najpoznatiji tamošnji antikvar. Osim toga, Viktor u svom vlasništvu ima zavidnu kolekciju umjetnina, a neke navodno vrijede i do sto tisuća eura. Pisali su tako, naime, srpski mediji.

Foto: CROPIX

Obitelj se skupljanjem antikviteta i umjetnina počela baviti devedesetih godina prošlog stoljeća. Beograđani dubljeg džepa znali su kod koga će kupiti umjetnička djela. Budući da umjetninama vrijednost raste, nikad to nije loše ulaganje. Biznis i poznavanje umjetnina donijelo je obitelji bogatstvo pa se tako spekuliralo da su Ristovići platiti svadbu Vidoja i Nikoline oko 400 tisuća eura. Blic je pisao da je na njihovoj svadbi bila čak i Sandra Meljničenko sa svojim suprugom Andrejem. Radi se o jednom od najbogatijih ljudi svijeta. Koliko god da je koštala, proslava ljubavi Vidoja i Nikoline u Monte Carlu posjetiteljima je ostala urezana u pamćenje.

Nikolina ne krije koliko je zaljubljena u Vidoja, kojeg je nazvala najosebujnijim čovjekom kojeg je ikad upoznala.

Foto: CROPIX

Nikolina Ristović

Vidoje Ristović

newsletter

Prijavite se na Newsletter